Innan det är för sent…

När man tar sitt jobb på allvar djupdyker man i värsta fall.
Det går trögt här med mitt fotograferande av flera skäl. Har t.o.m. tänkt på att utmana mig själv. Ett foto i veckan kanske? Vi får se.
Och vem är det? Greeny? En bladlus? Jag vet faktiskt inte.

Och nu svävar många små paraplyer runt i luften och blir hängandes någonstans.

35 tankar om “Innan det är för sent…

  1. Jättefina foton Kristallina och fotografera i den takt du känner för.. Jag slarvar en hel del numera knäpper hej vilt åt alla håll och kanter mycket för ett litet tvång att uppdatera bloggen.. Men har inte den rätta känslan riktigt längre.. Din lilla gröna insekt tyvärr vet inte vem det är.. Ha en fin Pingst nu och framför allt Sveriges Nationaldag.. Kram till dig Fizz och X.. 😉🤗👍🐶

    Gillad av 3 personer

    • Vi tackar dig alla tre och önskar dig detsamma. Flaggan i topp på Nationaldagen men hos mig endast på bordet 😀
      Mina smultronställen är förstörda eller avspärrade, vädret är under all kritik och Fizz vill inte gå så långa promenader längre. Känner inte riktigt för att ta bilen för att hitta andra ställen. Kram från oss!

      Gilla

  2. Helt fantastiska bilder!! Den lilla lusen helt outstanding för den är ju verkligen liten! Bra jobbat!!

    Ja, ett inlägg i veckan låter som en bra start som utmaning. Själv gick jag ut lite för hårt med ambitionen om en bild per dag. Hahaa.. ja resultatet vet du ju redan.

    Gillad av 3 personer

    • Jag hade en blogg en gång i tiden som jag bara startade för min utmaning: en bild om dagen. Det klarade jag i över ett år men kom ihåg den dagligen jakten efter ett motiv😂 Det var inte lätt alla gånger.

      Gillad av 1 person

  3. Underbara bilder! Blir glad varje gång du lägger ut foton och jag hoppas det blir många fler men i den takt du är bekväm med!
    Stor kram och önskar dig en fortsatt fin helg!

    Gillad av 3 personer

  4. Så mysig med bina eller humlan i den första bilden. Han tar verkligen för dig.
    Jag försökte också ta liknande bilder men innan jag kommer till skott flyr de. Alltid. Snopet.
    Man ska fotografera så att man trivs med det. En gång per dag eller flera gånger per dag, eller en i veckan osv.
    Bara det passar dig. Vi hänger med.
    Jag tror lite att just fotograferingen tappat stinget efter uppsvinget med de digitala kameror samt bloggen som också kom samtidigt med det.
    Nu är det mer vardaglig och inte så spännande längre.

    Gillad av 3 personer

  5. Bilden på djupdyrkaren är bara så bra, det riktigt sprätter pollen om den! Jag tror också att det är en vårtbitare, bladlöss har inte såna antenner och den här är ju ganska stor också. Jättefina bilder, alla tre. Ett foto i veckan är väl en bra start?

    Gillad av 3 personer

    • Djupdykaren struntade t.o.m. i hunden. ”Sprätter” var rätta ordet, Fick ett förslag till, grön blombock. Vad svårt det är med dessa små. Tack så mycket, Jag! Ha en trevlig Nationaldag!

      Gilla

  6. Fina bilder och att du lyckas fånga djurlivet precis i rätt ögonblick! Och känner igen det där med att fotograferandet går trögt ibland, nu när jag håller på att starta upp mitt företag så är fotograferandet det som kommer i kläm och ironiskt nog det som jag ville jobba med mest 😉 men det löser nog sig.

    Gillad av 3 personer

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.