Många undrar…..

…. hur den nya redigeraren fungerar som kommer den 1. Juni. Har sett många kommentarer om det.
Här kommer en länk med förklaringar på svenska till WordPress support.
https://wordpress.com/sv/support/wordpress-redigerare/#adding-a-block

26 tankar om “Många undrar…..

  • Tror det är en vanesak. Har t.o.m. en bloggvän här som slutar blogga på grund av det. Därför letade jag efter en svensk förklaring. Finns så många engelska tutorial som helst på nätet men Google hittade inga svenska. Hoppas jag kan hjälpa någon på traven med länken.

   Gilla

 1. Tack för den länken! Bra att kunna läsa om hur det funkar men jag håller mig kvar i den gamla redigeraren. Sist gillade jag inte alls den nya med block och allt vad det var. Den var alldeles för krånglig och att lägga upp bilder var ju nästan omöjligt! Nej, den får vara för min del!

  Gillad av 1 person

  • Det är inte så krångligt som man tror. Du tar blogg text om du vill skriva. Block Galleri om du vill lägga in ett galleri, block bild om du vill lägga in en bild o.s.v. Dessutom kan man börja med ”Classis Block”. Hela inlägget består av olika block. Nej, du är inte för gammal. Vi prövar oss fram. Det fixar vi!!!

   Gillad av 2 personer

 2. Tack för den svenska versionen jag har svårt för långa texter på engelska.. Ja om den nya blir krånglig och obegriplig så får WP ett hejdå från mig också.. Och om även blogspot börjar krångla så vet jag inte om jag kommer starta upp mina gamla där heller.. Men jag håller tummarna för att det kommer fungera.. Kram 🤗

  Gillad av 1 person

  • Det är inte så krångligt som det låter. Vi prövar oss fram helt enkelt. Hela inlägget består helt enkelt av ”block”. Du skriver text = block text. Du vill lägga in en bild = block bild. Ett galleri = block galleri o.s.v.
   Börja med ”Classic Block”. Har jag inte kollat än. Har något bättre för mig ikväll. Det blir imorgon. Kram!

   Gilla

 3. Stort tack för den länken. Har letat efter något på svenska, men inte hittat. Har också svårt för ”WPamerikanskan”. Det hela blev lite intressantare nu. Har tydligen inget val heller. Än en gång tack för länken!

  Gillad av 1 person

  • Jag har en utmärkt beskrivning på tyska. När jag läste den kom jag på att leta efter en svensk. Slumpen gjorde att jag upptäckte den här när jag skrev ett inlägg. Man kan alltid börja med ”Classic Block” som jag själv inte har tittat på än. Ska bli imorgon.

   Gillad av 1 person

   • Alla bruksanvisningar och beskrivningar är alltid bättre på tyska språket. Tyvärr kan jag inte tillräckligt för att klara det fullt ut. Men nu ska jag ägna helgen år blocks – både klassiska och nya – på svenska på den länken jag fick av dig.
    Nu har vi en trevlig kväll först!

    Gillad av 1 person

  • Det vet jag inte. Jag följer wordpress bloggen som berättar om nya teman, ändringar och allt möjligt annant. Därför vet jag allt det här. Ingen aning om det även gäller för er som använder WordPress med egen domän.

   Gilla

 4. Tusen tack för länken för länken, den underlättade. Har värjt mig in i det sista men nu när jag förstått att den gamla redigeraren kommer att upphöra helt har jag börjat att testa. Blir lite förvirrad av alla olika typer av block som verkar finnas, men ska man bara skriva rakt upp och ner och lägga in en och annan bild ska det nog funka. Tack igen!

  Gillad av 1 person

 5. Tack för länken! Jag har inte tänkt på detta utan bara fortsatt som vanligt, så jag tror att många oroar sig i onödan, kan jag klara av detta, då kommer ni andra att lösa det här med. Det är ju toppen att vi kan skriva till varandra och hjälpas åt.
  Jag kan många gånger tycka att det är lite småjobbigt att support bara finns på engelska.

  Gillad av 1 person

  • Vi får se om de verkligen tar bort alla andra redigerare. Jag har en tysk tutorial som är otroligt bra. En del block tycker jag är bra att ha, andra inte. Fast det beror på vilken typ av blogg man skriver.
   Ja, långa engelska texter kan vara utmattande 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: