Kan skylla på mycket

Det var ett tag sedan.
Kan skylla på vädret, många telefonsamtal, allt möjligt som ska göras, att jag är inne när det är fint ute, att kameran inte är med när jag ser något att fota, att kameran är med men jag ser ingenting och… och… och…
Ikväll blev det en längre promenad med vovven, kameran var med och solnedgången kunde förevigas. Två fåglar var så snälla att flyga in i bilden också. Önskar alla som tittar in en trevlig söndag!

33 tankar om “Kan skylla på mycket

  1. En väldigt vacker bild som vär värd att vänta på 🙂 Kan ju säga att du varit saknad men är så glad över att du tagit dig tid att kika in hos mig och ge så fina kommentarer. Nu hoppas jag att vårens ankomst ska ge dig många glädjestunder och lust att fotografera. Du är duktig med kameran och ser ofta sånt som vi andra inte ser. Fin söndag till dig också !

    Gillad av 1 person

  2. Neues aus Wolkenkuckucksheim

    Als die Sonne sich hinter den Wolken versteckte, stachen ihre Sonnenstrahlen rötlich schimmernd hervor. Der romantische Sonnenuntergang war in Gefahr. Ein herbeigeeilter Wolkenschieber versucht zu retten was noch zu retten war, vergeblich… Trotz aller Bemühungen verharrten die Wolken in ihrer Position. Der Sonnenuntergang am vorgesehenen wolkenfreien Himmel musste deswegen auf die kommende Woche verschoben werden.

    Nein, ich nehme nichts, das ist normal bei mir… 😉

    Schönen Sonntag
    Gerd

    Gillad av 1 person

    • Ich bin so froh, dass du nichts nimmst. 😛 Es hat sich schon ganz schön viel angesammelt 😀
      Freue mich immer wenn dir etwas zu den Bildern einfällt. ”Wolkenkuckucksheim” – darauf wäre ich nie gekommen!
      Det Sonntag ist schon fast vorbei. Deshalb wünsche ich dir eine gute neue Woche!

      Gilla

  3. Vackert med trädet som ramar in i förgrunden och de vackra molnen i bakgrunden och så raden med jämna trädtoppar i mitten. Vilket fint motiv, och du har fått till färgerna och tonen i bilden så otroligt fint.

    Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.