Så kan det gå

 

Ich habe mir den rechten Arm gebrochen. Bin wieder zurück wenn ich kann.

Jag bröt min högra arm. Jag återkommer när jag kan.

I broke my right arm. I’ll be back when I can.

37 tankar om “Så kan det gå

  1. Kein ”LIKE” von mir, hat bestimmt höllisch weh getan!
    Hoffentlich nicht beim Skifahren? Auf jeden Fall von mir die besten Glückwünsche zu einer schnellen Genesung!
    Ich drücke Dir zwei gesunde Daumen 👍👍🤣!

    G. l. G. Jochen

    Gillad av 1 person

  2. Men snälla Kristallina, det var väl inte så lyckat! Nu får du sköta om dig och ta det lugnt så att armen får läka. Vackert med frosten mot den knallblå himlen!
    Varm läkekram!

    Gillad av 1 person

  3. Men snälla Kristallina, inte kul, hur än det nu gick till.
    För att se det lite positivt, din brutna arm ledde till ett inlägg efter månader av uppehåll. Det tackar vi för, det är en väldigt vacker vinterbild du visar.
    Ta hand om dig!!!

    Gillad av 1 person

  4. Ursäkta sent svar. Tappade bort ditt inlägg, men nu hittade jag det. Så tråkigt att höra. Det måste vara jättejobbigt. Är du högerhänt också? I så fall dubbelt värre och väldigt tålamodsprövande. Hoppas innerligt det läker fort och att du inte har ont. Kommer att sakna dina trevliga kommentarer.
    Stor kram/Eva

    Gillad av 1 person

  5. Beautiful frosted trees in winter photography, dear Kristallina! I’m so sorry to hear about your arm, and hope that you’re doing better soon. Wishing for you a Happy Valentine’s Day, my friend 😘

    Gillad av 1 person

  6. Försöker hela tiden kolla på MeWe om du varit där undrar så hur du och Fizz klarar er 🤔 hoppas att du har hjälp av x och att du inte har allt för ont..😣 lider verkligen med dig.. hoppas att vi får ett livstecken snart..kramar om gör jag..🙏♥️

    Gilla

    • Har ont fast det blir bättre för varje dag som går. Vi får all hjälp av x med mat och att handla och läkarbesök. Finns också två grannar som jag kan be om hjälp. Hoppas jag kan börja gilla inlägg om en vecka igen. Tack för att du bryr dig, Nicki. Kram🤗

      Gillad av 1 person

      • Det var en sån lättnad att höra av dig igen och framför allt få höra att du blir omhändertagen och får den hjälp du behöver.. 🙏 Ta det lugnt med kommenterade och gillande nu och tänk bara på dig själv..vi finns ju här när du mår bra eller bättre igen igen..Ha en skön helg nu så gott det går.. Kram till dig och Fizz..🤗👍🐶

        Gillad av 1 person

  7. Skönt att se att du är på bättringsvägen Kristallina. Du får ta det varsamt. Hos oss bröt sommarflickan vänster överarm för några veckor sedan när hon skulle träna limbo till en skoltävling. Hon är vänsterhänt så det har varit lite knepigt i skolan. Och påsklovsresan till fjällen får bli utan skidåkning tyvärr.

    Gillad av 1 person

    • Jag skrev ”arm” men det är höger handleden jag bröt. På fredag ska jag till rehab för en uppföljning. Förstår att det var knepigt för sommarflickan. Jag är högerhänt och mycket var och är kämpigt men man blir ganska påhittig för att klara sig ändå. Får börja med att gilla inlägg. Vi får se när jag kan fota och kommentera utan problem igen. Lovar att ta det lugnt. Vill ju att det läker bra.

      Gilla

  8. Tack för din hälsning! Förstår att du har det tufft och dessvärre tar det tid att bli återställd. Men kämpa på så gott du förmår. Vår dotter är i stort sett återställd efter sin handledsfraktur men hon har jobbat hårt.
    Ha det så bra det bara går! Stor styrkekram!

    Gillad av 1 person

  9. Så roligt att du är så pass mycket bättre att du kan börja blogga lite smått! Har saknat dig och dina bilder så jag ser fram emot din nystart. Kan tänka mig att det kan vara lite knepigt att hålla kameran i början men det löser sig!
    Ha en riktigt skön vårdag!

    Gillad av 1 person

  10. Skönt att allting går åt rätt håll..ha en fin start på denna nya vecka och hos mig har den börjat med grå himmel och regn 😲 lite snopet efter det underbara vädret vi haft, men eftersom naturen vaknar nu så behövs det säkerligen vatten i mängder nu..kram..🤗👍♥️

    Gillad av 2 personer

    • Det finns fortfarande begränsningar vid vissa rörelser men det är så mycket bättre nu. Hör regnar det också med korta pauser och solsken. Ska testa knäppa bilder så fort vädret är perfekt för det. Kram 🤗

      Gilla

  11. Men oj! Jag känner mig verkligen dum som missat din olycka! Vilket elände! Eftersom du skrev hos mig idag, så förstår jag att du är på bättringsvägen. WP uppdaterar ju inte alltid bloggarna jag följer och din är en av dem … sen var det dags för min flytt och då orkade/ hann jag inte vara så aktiv med bloggen.
    Fortsätt nu krya på dig … eller rehabträna din arm kanske jag ska skriva, så du snart kan bege dig ut med kameran och även göra ett inlägg på bloggen!
    Ha det så bra du kan!

    Gillad av 2 personer

    • Det gör inget Anki. Jag är flitig med mina övningar och det går sakta men absolut säkert. Bröt ju handleden som egentligen skulle opereras men jag tackade nej till det. Fick all hjälp av särbon och klarar mig bra själv nu.

      Gillad av 1 person

  12. Det blir ingen riktig fart på vårvädret så det är bara att gilla läget och klä på sig ordentligt när det är dags för den dagliga promenaden.
    Ser fram emot din första bild efter handledsbrottet! Det verkar som att du blir allt bättre så den kommer nog snart!
    Till dess, ha det så bra du kan!

    Gillad av 2 personer

  13. Trevlig helg! Hoppas din fraktur är snäll och läker fint!
    Det är lite upp och ner hos oss så vi kommer inte ut i det fina vårvädret. Vi får nöja oss med balkongsittning.

    Gillad av 4 personer

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.