Sakta men säkert

…ordnar sig alla problem. Hunden är pigg och glad igen och bilen kommer att bli det imorgon.

Som sagt, sakta men säkert, med eller utan hus. Alltid med målet i sikte.

42 tankar om “Sakta men säkert

  1. Så härligt att höra att det ordnar sig. Det är jobbigt när allt kommer på samma gång. De målmedvetna krypen har du fotat så att teckningen, texturen syns på kroppen och på snäckans skal, så läckert och snyggt! Den gula snäckan har en ljuvlig färg dessutom. Hoppas nu att allt går din väg veckan som kommer!

    Gillad av 1 person

    • Jag var riktigt nöjd när jag såg att skärpan var som jag tänkt mig. Ibland känns det som om kameran inte är samarbetsvillig men inte den här gången.
      Det blir säkert bra imorgon när min ”personliga servicetekniker” Viktor har gjort sitt jobb. Hittills har han aldrig svikit mig. Är mest glad att hunden mår bra igen.
      Tack Jag och sköt om dig!

      Gillad av 1 person

  2. Såå skönt när saker och ting löser sig till det bästa! Är glad att hunden mår bra igen – och att bilen gör det också snart!
    Ljuvliga bilder på både snäcka och snigel!
    Ha en bra dag!

    Gillad av 1 person

  3. Så skönt att det reder ut sig och att du är ”på banan” igen! Väldigt fina bilder och jag sitter och undrar hur det skulle vara att ta sitt hus på ryggen och ge sig ut på upptäcktsfärd.
    Ha det gott och njut av din glada hund! Önskar dig allt gott!

    Gillad av 2 personer

    • Det var för mycket bara. Först min hund och när jag hade hämtat honom pajade en del av bilen. Tyckte bilderna passade till att allt började ordnar sig, sakta men säkert. En vecka senare hade hunden klarat det värsta och bilen var lagad.

      Gilla

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.