Trött

Man kan tycker vad man vill om husflugor men snygga är dem.
Och en liten insekt som jag hittade på ett fönster i källaren.

 

Jag har en nyopererad hund här hemma och problem med bilen. Är väldigt trött och tar ett par dagar ledig. Därför kommer jag bara att gilla era inlägg i några dagar. Nästa vecka är jag förhoppningsvis pigg och glad igen.
Ich nehme ein paar Tage frei. Bin nächste Woche hoffentlich wieder da.
I´m taking a few days off. Back next week.

 

35 tankar om “Trött

 1. Om det är till någon tröst så är du inte ensam om att vara trött! Jag skulle göra ett nytt inlägg om vår Norrlandsresa i helgen men kom mig inte för att göra det. Så jag får göra ett nytt försök den här helgen istället.
  Kämpa på och hoppas vovven kryar på sig också!
  Kram från mig!

  Gillad av 2 personer

  • Det slår aldrig fel att flera problem dyker upp samtidigt.
   Hunden mår bra efter ingreppet idag men jag får passa honom hela tiden. Kan inte slappna av.
   Imorgon löser sig nog nästa problem. Tack för uppmuntran och kram tillbaks!

   Gillad av 1 person

 2. Hoppas det ordnar sig med både hund och bil. Kanske har jag fel, men jag tror vi låter tröttheten komma fram efter pandemiåret. Den tog hårt även på de som inte blev svårt sjuka. Livet blev så annorlunda och nu börjar vi förstå vad vi varit med om. Och det är inte slut än… Det händer även så mycket annat i världen som man påverkas av.

  Gillad av 1 person

  • Det bidrar helt klart också. Då påverkar de privata problemen en ännu mera. Först oron om hunden och när han är opererad strular bilen. Tur att jag redan hade hämtat honom. Jag ska ! fixa det imorgon.

   Gilla

 3. Både husflugan och insekten på källarfönstret är små mästerverk! Det gäller bara arr stanna upp och titta ordentligt på dem.
  Hoppas du snart känner dig bättre och att orken återkommer. Ibland blir det bara för mycket att hantera, Hos oss är det också lite svajigt, det känns tungt just nu.
  Hoppas du kan njuta av några vackra höstdagar!

  Gillad av 1 person

 4. En väldigt fin och detaljerad närbild på flugan som framhävs snyggt mot färgen på blomman. Den undre bilden är riktigt läcker!

  Hoppas du snart är full av energi igen och att både bil och vovve kryat på sig.
  Önskar dig en fin helg från Cypern!

  Gillad av 1 person

  • Det var helt enkelt för mycket oro om hunden och som grädde på moset bilen. Då hade jag hämtat Fizz från djurkliniken. Har pratat med verkstaden och har ögonen hela tiden på hunden. Bara allt läker som det ska.
   Önskar dig detsamma från en solig del av Sverige! Tack Anita!

   Gillad av 1 person

 5. Jag föll direkt för fotot av flugan på klöverblomman, så oerhört fint med alla detaljer: rutor och ränder och ögon och vingar och blommans vackra färg – en toppenbild! Även den andra bilden tilltalar mig mycket.

  Hoppas att det känns lite bättre idag, det blir bara för mycket ibland. Även jag var oerhört nedstämd igår men jag vet inte riktigt varför.

  Gillad av 1 person

  • Ja, det känns lite bättre. Är oerhört trött men har pratat med min verkstadskille och har ögonen hela tiden på hunden. Hoppas allt läker som det ska. Han mår rätt bra ändå men äter inte.
   Tack så mycket, snälla. Ha en pigg och trevlig helg!

   Gillad av 1 person

 6. Flugor är fascinerande. Stor skönhet i dem, men jag vill ändå inte ha de i min närhet. Man vet aldrig var den var innan och klättrat och mumsat på.
  Det är ju inte skönt med allehanda krämpor varken på vovven eller matten eller bilen. Och inte heller bloggvärlden mår ju bra. Inklusive mig.
  Jag är också trött och går på utredning. Jag börjar fundera på att jag kanske ska acceptera att jag åldras och därav min mindre energi. Å andra sidan påverkas väl inte sänkan av åldern?😏
  Krya på er!

  Gillad av 1 person

  • Känns lite bättre idag men tröttheten känns som en våt filt i hjärnan. Pratat med verkstaden och hunden är lugn efter operationen. Hoppas allt läker bra.
   Undrar också om åldern spelar någon roll i det vi orkar. Det finns minst 30 år skillnad mellan kropp och hjärnan 😂
   Nej, sänkan har mera med t.ex. inflammationer i kroppen att göra och ingenting med åldern 😕
   Hoppas de hittar felet.
   Ha en så bra helg som möjligt!

   Gillad av 1 person

 7. Hoppas att både du och Fizz mår bättre nu.. Själv har jag varit utan tv och internet i en vecka.. Jag har aldrig känt mig så utanför.. Sjuk känsla egentligen för förut hade vi ju inget av det och då överlevde vi ju.. 🤔 Men nu är man tillbaka i etern igen känns fint.. Kram till dig och Fizz.. 🤗

  Gillad av 1 person

  • Vi mår väldigt mycket bättre båda två. Imorgon är det en vecka sedan och allt ser bra ut. Då är vi med i ”gamet” igen, precis som du.
   Det är nästan skrämmande hur beroende vi är.
   Vi kramar tillbaka 🤗

   Gillad av 1 person

   • Ja beroende var rätt ord utan tillgång till nätet tv telefon med mera så kändes det som att sitta instängd i ett rum helt isolerad.. 🤪 Så jag undrar verkligen vad vi pysslade med på nittio-talet 🤔 skönt att Fizz mår bättre och ha en fin helg nu kram Nicki 👍 😊 🌹 ☀️ 🤗

    Gillad av 1 person

 8. Önskar dig en trevlig helg!
  Hos oss är det blåsigt och höstlikt ute men vi får just inget regn. Har köpt en ny mobil så jag kämpar på för att bli vän med den. Det ska väl gå det också.
  Ha det bra och var rädd om dig!

  Gillad av 1 person

  • … och här regnar det hela tiden. Så trist som helst. Köpte en ny mobil för ett år sedan. Vet precis vad du menar. Det tar ett tag tills den blir ens vän igen men det blir bättre för varje dag som går. Önskar dig detsamma, Violen!

   Gilla

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: