Jag mötte inte Lassie utan…

Det är den bästa bilden av många. Jag fick hålla kameran med en hand och med den andra handen höll jag hunden borta från igelkotten. Det roligaste möte idag.

The most fun meeting today!

46 tankar om “Jag mötte inte Lassie utan…

  • Vielen Dank, Jürgen! Der Hund durfte nicht mit dem Igel spielen. Der kam auf uns zu und ich habe den Hund mit der linken Hand weggehalten und mit der rechten Hand die Kamera bedient. Keine Zeit für Einstellungen. Was habe ich mich gefreut über dieses Treffen.

   Gilla

 1. Såå mysigt! Vilken fin bild du fick trots att du hade hunden att hålla reda på! Det är sällan man ser igelkottar men häromdagen promenerade en runt på vår gata. Som tur är bor vi vid en återvändsgata med väldigt lite trafik!
  Ha det gott!

  Gillad av 1 person

 2. Jag känner igen det där med att fota med en hand lite då och då, men du har lagt till en ordentlig svårighet, att mota hunden med ena handen. Och så lyckades du med att fota den runda raringen perfekt trots kampen! Man blir alltid lika glad när man får syn på de söta små nåldynorna. Vi har dem vissa år på besök i trädgården i stan men jag har aldrig sett någon på torpet, konstigt nog. Vilket härligt möte!

  Gillad av 1 person

  • Jag blev väldigt glad. Har sett två igelkottar i flera år men sedan blev det en byggarbetsplats här i ett år och då försvann dem. När jag var barn hade vi många igelkottar som min mamma alltid matade medan min pappa såg till att katterna inte åt upp det 😀 Tack, Jag! Ha en trevlig helg!

   Gilla

  • Cecilia, har försökt att nå din blogg men det gick inte. Man får upp ett felmeddelande. Igår fick jag en säkerhetsvarning istället. Kolla upp det. Något är helt enkelt fel. Klickade nu på din adress och får upp: Site offline!

   Gilla

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: