Solfattigt men ljust och vitt

Oj, nu orkade trädet inte längre och vi fick ta en annan väg. Äntligen några timmar utan regn eller snö. Lillkameran fick följa med.

46 tankar om “Solfattigt men ljust och vitt

  • Vi fick väldigt mycket mer efteråt, sedan regn, efteråt minus 10 grader och snö igen. Allt inom 24 timmar. Man kan knappt gå nånstans längre här i byn.
   Måste tyvärr alltid ut. För min hund säger: ”Kissar bör man, annars dör man” 😀

   Gillad av 1 person

 1. Vintervitt och riktigt vackert hos dig. Snön lyser verkligen upp även de mest dystra och solfattiga dagar. Plus att man själv blir glad av kombinationen ljust och vitt.
  Önskar dig en fin fortsatt vit vecka 😀

  Gillad av 1 person

 2. Vi har ungefär detsamma just nu.. Känns lite mysigt trots allt..vart så besviken igår kväll helt plötsligt vräkte regnet ner 😥 men när jag öppnade persiennerna i morse var det vinter igen snötyngda träd lite sol och fläckvis blå himmel vilken lycka.. Får väl se om det är kvar imorgon..Ha en fin kväll kram.

  Gillad av 1 person

  • Ska börja snöa inatt igen. Man får gå försiktigt här nu. Är det inte halt så är det skarpa och vassa isskorpor överallt. Fläckvis sol hade jag inte haft något emot. Gärna när vi ändå är ute 😀 Ha en trevlig lillördag, kram från Fizz (som precis har gått och lagt sig) och mig!

   Gillad av 1 person

 3. Visst är det fint med snödekorerade träd och natur! Jag såg också massor med fallna träd igår när jag var i skogen, det måste ha blåst en hel del. Precis samma motiv som din vackert snöfluffiga bild blev min sista bild igår, haha. Och så kunde jag inte heller låta bli att fota alla fallna träd, de är som vackra skulpturer. Fina vinterkonstbilder Kristallina!

  Gillad av 1 person

  • Där trädet föll börjar naturreservatet. De brukar få ligga kvar men det här trädet ligger i vägen för en bonde och kommer att avlägsnas. Blev så glad att det varken regnade eller snöade.
   Det var det fluffiga som jag genast såg. Ljuset var inte det bästa men man kan inte låta bli att försöka.
   Tack så mycket, Jag! Ha det så gott det går!

   Gilla

 4. Det blir inte så många promenader i vinterlandskapet, jag orkar inte efter snöskottandet. Du hittar fina motiv där du går, och kanske har du inte så kallt heller. Undrar om det snöfall du ska få, är det som är på väg till mig?
  Svante

  Gillad av 1 person

  • Förstår att du är helt slut efter skottningen. Här har det redan kommit nytt. Kollade SMHI. Det ska komma mycket mera de kommande dagarna. Tuffa tider, Svante. Gillar snö men det får vara ”lagom”.

   Gilla

   • När det gäller väder i Sverige är det aldrig lagom. Jag gick till återvinningen med plastförpackningar. Då snöade det inte, men hann inte hem förrän det började på ny kula. Hann med att få en bild, den kommer straxt.
    Svante

    Gillad av 1 person

 5. Härliga fluffiga bilder! Här kom det ett lass också inatt och nu i eftermiddag, så nu är det vitt ute och saltslask på vägarna. Önskar de kunde det här med snöröjning här nere, då hade vintern varit betydligt trevligare. Men svart snö är inte riktigt min grej!
  Var rädd om dig och försiktig när du är ute med vovven!

  Gillad av 1 person

  • Saltslask har vi inte här. Vi kan vara glada när någon (av en slump) kommer förbi och skottar. Skrattade gott när jag läste på byns fb sida. ”Vem är det som skottar här?” och någon svarade ”ingen”. Ha…ha..ha..
   Ska snart snöa igen. Vi försöker hålla oss på benen och går sakta och försiktigt. Kör försiktigt, du med när du jobbar!

   Gillad av 1 person

 6. Så mycket vit, fin snö! Det ser så mjukt och inbjudande ut! Vi har ett ynkligt snölager som knappt täcker marken så det gör sig inte så bra på bild. Så tack för dina vackra vinterbilder!
  Ha det gott!

  Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: