Äntligen ett positivt tecken från ovan

Och plötsligt händer det. Som ett under…… i morse!

And suddenly it happens. Like a miracle….. this morning!

47 tankar om “Äntligen ett positivt tecken från ovan

  1. Där ser du, det är inte helt hopplöst. Jag har inte varit ute idag, bara till butiken i Färila, men då var det svarta natten, och efter att jag kom hem, har det snöat lite, och varit mulet, och kallt -8 grader under dagen, nu 14:45 är det -5 grader. Ska jag få till något inlägg idag, får jag leta i arkivet.
    Svante

    Gillad av 2 personer

  2. Man hade nästan glömt bort hur mycket ljuset betyder. Här hade vi lite snö igår och det blev betydligt ljusare. Nu är det mörkt och mulet igen. Var försiktig när du går ut och handlar i morgon.

    Gillad av 2 personer

  3. Vilken underbar soluppgång! Vi får hoppas att soltimmarna blir fler och fler. Vi hade underbart väder på julafton och inatt kom snön. Gissa om jag var glad. God fortsättning på helgen!

    Gillad av 2 personer

  4. Åhhh vad fint.. På Juldagens morgon hade vi samma syn.. ☀️ Det var första gången på över en månad som vi såg solen 👍 och igår hade vi fullt med snö och idag är allt borta igen det är en ful grå himmel och det regnar IGEN.. Suck men man får väl vara glad för det lilla. 🤨 Hoppas du kryar på dig nu och hoppas du och Fizz får en fin fortsättning nu.. Kram.. 🤶🤗🎅

    Gillad av 2 personer

    • Snöstorm är vad vi fick över natt. Undrar om vi någonsin kommer att se solen igen. Det var väldigt länge sedan. Fick lutar mig långt utanför köksfönstret för att få den här bilden.

      Gilla

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.