Flowers on Fridays #76

Det går trögt här på bloggen. Mycket annat som kräver uppmärksamhet och inspirationen är inte på topp heller. Jag vill i alla fall lämna ett livstecken igen.
Käringtand och grässtjärnblomma har väntat ett tag men nu är det dags.

Önskar er alla en trevlig helg!
Det är ett bidrag till Susans utmaningar.

45 tankar om “Flowers on Fridays #76

  • Har märkt det att du också ligger lågt. Känns som om det inte finns något längre som man inte har fotat. Följer ändå så många som möjligt. Har sett att du också gör det. Det kommer helt säkert bättre tider igen.

   Gillad av 1 person

   • Man kanske får mer lust att blogga när mörkret och kylan kommer och man sitter inne mer igen! Jag ska försöka få ihop nästa inlägg från Gotland snart tänkte jag. Men det är så fruktansvärt mycket bilder att gå igenom och välja bland så jag får se när det blir.

    Gillad av 1 person

 1. Har nog märkt att det är glest mellan inläggen här hos dig men du är flitig när det gäller att kommentera och besöka oss andra, mycket uppskattat.
  Underbara bilder, båda vackra var och en på sitt sätt. Trevlig helg från Malta!!!

  Gillad av 2 personer

 2. Har saknat dina inlägg, men varit glad för dina kommentarer! Trevligt att se ett livstecken på bloggen ! Vackra bilder båda två, men mitt hjärta bankar mest för den lilla grässtjärnblomman … så liten, så skir och såå vacker!

  Gillad av 3 personer

 3. Små mästerverk!
  Kul att du visar dig igen, det är alltid roligt att titta in hos dig! Det är inte alltid inspirationen trycker på och då kan en bloggpaus kännas bra. Nu i Coronatider är ju ingenting sig likt och också jag har en fotosvacka.
  Önskar dig en fin helg!

  Gillad av 3 personer

 4. Så trevligt att höra från dig igen! Jag känner igen det där. Man tappar liksom sugen och känner inte för att blogga eller fota. Inspirationen vill inte infinna sig. Man skall bara avvakta och låta den komma när den behagar tycker jag. Det är också lite jobbigt nu med coronan och ovissheten.
  Önskar dig i alla fall en fin lördagkväll och hopp om återseende snart!

  Gillad av 3 personer

 5. Tänk, alla har vi de där motiven som vi återkommer till, som vi fotar om och om igen och tänker att vi ska lyckas ta den där toppenbilden av – och aldrig blir vi riktigt riktigt nöjda. Jag minns den här grässtjärnblomman hos dig och tycker att den bild du visar här är just toppen! Och även kärringtandsbilden, så fin! Du har avvaktat länge, jag hoppas att du snart får inspiration igen. Min är lite vikande just nu, bilder har jag gott om, men inte riktigt lust att göra något av dem. Men det ger sig, Jag blev lite uppmuntrad av den lilla räven. Sköt om dig Kristallina!

  Gillad av 3 personer

  • Håller med dig i allt du skriver. Har också en hel del bilder men ingen duger tycker jag. Hos mig är det hela tiden något som måste fixas och tider som måste passas och…och…och…
   Du vet, ketchup effekten. Det händer ingenting eller så kommer allt på en gång. De bästa tider ligger framför oss – vill jag tro. Det vänder nog snart.
   Tack snälla Jag. Sköt om dig du också!

   Gillad av 2 personer

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: