Naturens konstverk igen. Sirlig eller snirklad.

        Wieder mal Kunstwerke der Natur.                                          Nature´s artwork again

32 tankar om “Naturens konstverk igen. Sirlig eller snirklad.

 1. Unter vorsichtiger Bewertung der Umstände glaube ich ja beinahe, dass der Mensch bei der Erfindung der Schrift von diesen bizarren Gebilde sich hat inspirierten lassen… Die beiden unteren Bilder sehen nämlich bei Nähe betrachtet wie Runenzeichen aus.
  Schöne Fotos

  Einen schönen ersten April wünsche ich Dir 🙂

  Gillad av 2 personer

  • Das habe ich oft gedacht. Nicht nur an Schrift sondern auch an Handarbeiten und filigrane Arbeiten die der Mensch so macht.
   Dann wünsche ich Dir auch noch einen schönen ersten April oder das. was davon noch übrig ist 😀

   Gillad av 1 person

 2. Så bräckligt och vackert! Håller med om att vi människor säkert har inspirerats av naturens konstverk både i vår skrift och konst och handarbeten! Enormt snyggt fotat!
  Sköt om dig ha en fortsatt bra kväll!

  Gillad av 1 person

 3. Så vackert, det ser ut som en skör och ömtålig spets 👍 Moder Jord kan verkligen skapa vackra och otroliga saker.. Önskar bara att hon var lite mindre generös på virusfronten 🙄 kram..

  Gillad av 1 person

 4. Underbara foton av naturens sköra konstverk! Det översta visar ett mönster som jag inte har sett med de långa tvärgående nervtrådarna. Roligt att få se något helt nytt. Läser att du hade svårt att hitta dem i år och då förstår jag att du blev lycklig när du till slut gjorde det. Jag är bortskämd med dem, det är min pipranka som producerar massor av dem varje år. Man kan försjunka i de här bilderna, nästan som meditation, så vackra!

  Gillad av 1 person

  • Juste, du har ju piprankan. Jag har tillåtelse att gå in i en del trädgårdar här i byn för att fota men ingen har en pipranka. Hade jag också bakom huset. Ja, blev jätteglad. Undrar vad folk tror när jag går där landsvägen upp och ner och bara stirrar i marken, ha…ha…

   Gillad av 1 person

 5. Vacker som en hantverk skapad av naturen. Jag har aldrig sett själv. Undrar hur det blir till. Är det nån parasit som tar många tuggor på bladet? Eller är det en torknings process?

  Gillad av 1 person

 6. Haha.. har inte läst alla kommentarer men råkade läsa Svantes, han har sååå rätt. 🙂 Fantastiska bilder och jag ser att jag missat flera av dina inlägg, hur det nu kan ha gått till 😕 Nåja, nu ska jag titta på nästa.

  Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: