Black and White on Wednesdays #3

För några dagar sedan besökte jag kyrkogården. Fint väder, mycket sol och skugga.

Ett bidrag till Susans fotoutmaning Black and White on Wednesdays

34 tankar om “Black and White on Wednesdays #3

  1. Wow, vilka vackra bilder, underbart ljus till den mörka bakgrunden, och dom gör sig väldigt bra i svartvitt, snyggt fångat! Tack för ditt bidrag till veckans svartvita tema, och roligt att du hängde med 🙂 …och tusen tack för att du länkar till min blogg!

    Gillad av 1 person

  2. Så fina bilder. Glada nallar till någon mycket älskad liten person förmodligen, hjärtslitande.
    Fågeln som symbol för själens flykt kanske. Och så förstås blommor. Väldigt vackert i sv/vitt!

    Gillad av 1 person

  3. Så fina foton, nallarna blev omedelbart favoriter så fint. Nu är det min tur och ha svårt att hitta fotomotiv, Antonia skrev att alla fotar hus bilar båtar blommor med mera och så är det ju, man fotar det man har omkring sig och man fotograferar saker i olika syften, Jag försöker inte att skapa konst utan mitt blir mer som en digital dagbok innan den digitala tidsåldern infann sig fotade jag lika mycket har 28 smockfulla fotoalbum sen förr, glad att jag slipper det nu dom tar plats.. Men jag älskar verkligen att fotografera, om jag fick starta om mitt liv skulle jag utbilda mig till fotograf, inte porträtt utan nyhetsfotograf.. Jag gjorde för några år sedan en test på arbetsförmedlingen vilka yrken jag passade för, dom kom fram till fotograf eller guldsmed men tyvärr blev det inget av dom av olika skäl, det blev mycket skrivande nu sorry, 🤪 ge Fizz och Tilda varsin puss 😘 kram Nicki

    Gillad av 1 person

    • Du får skriva så mycket du vill och om det blir en roman 🙂
      Själv upptäckte jag kameran när jag fick mitt diskbråck i nacken. Kunde inte fortsätta med mina hobbyn men utan gick det inte heller. Är glad att jag började fota.
      Du har rätt, man fotar det som finns omkring och dessutom har de flesta sina favoritmotiv. Varje år samma motiv till varje årstid. Det är så för alla.
      Har pussat mina pälsansikten, de skickar pussar tillbaka. Kram på dig!

      Gilla

  4. En hälsning från ett behagligt varmt och ganska blåsigt Brandholmen! Jag ska byta till en ny dator i morgon så det blir nog tyst härifrån några dagar. Det brukar ju krångla lite innan allt har kommit på plats.
    Ha det riktigt gott och var rädd om dig!

    Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.