Ingen vill titta på mig


Det blåser kraftigt här hos oss. Försökte ändå fånga småfolket men hur jag än gjorde fick jag inte till det.

…. och vingarna fladdrade hela tiden.
Ligger lite efter igen men jag kommer. Önskar alla en trevlig helg!
~~~~~~~~~~
Keiner will mich ansehen! 😉  …..  Nobody wants to look at me 😉

37 tankar om “Ingen vill titta på mig

  1. Jag tycker du fick till det kanonbra! Man ser till och med allt pollen på det lilla biet. Snyggt!
    Här har det blåst en hel del också men inte så kraftigt. Och som vanligt mörka snåla moln!
    Ha en fin lördagskväll.

    Gillad av 1 person

    • Ja, skärpan är det inget fel på men jag hade så gärna fått hela biet. Du skulle ha sett mig kretsa runt där och varje gång jag höjde kameran vred de sig igen och visade mig bakdelen 😀 Ha en fin söndag!

      Gilla

  2. Det var bara turen, som fick ut mig innan regnet idag. Du fick väl till det, det är inte lätt att få småfolket att sitta still när det blåser, det är ju svårt att ens komma nära.
    Svante

    Gillad av 1 person

  3. Nu tycker jag att du går med håven eller förminskar dig själv. Bilden på biet är ju helt fantastisk. knivskarp och där man ser varenda pollen och hårstrå eller vad det nu kallas på ett bi. 🙂

    Gillad av 1 person

    • Nej, skärpan är helt ok men jag hade så gärna fått hela biet och inte bara bakdelen. Försökte flera gånger från alla håll och varje gång jag höjde kameran vred biet sig igen. Tack för din snälla kommentar Meggie. Ha en trevlig söndag!

      Gilla

  4. Haha, förstår problemet med vingar som fladdrar i vinden! Det illustrerar den nedre bilden, men på den övre fick du till det med den fröiga baken som sticker upp ur maskrosen. Läcker bild trots blåsten!!

    Gillad av 1 person

    • Tack Jag! Hade så gärna fått med hela biet. Jag kröp runt, runt med kameran och varje gång jag höjde den vred sig biet igen åt andra hållet. Om jag ska vara ärlig började jag skratta till slut. Tur att ingen såg mig utom hunden men den är van med sin tokiga matte.

      Gilla

  5. Första bilden med biet är kanon! Att fota insekter i blåsten är oftast totalt omöjligt – och att vingarna fladdrar hela tiden gör det ju inte lättare precis, men jag tycker du fixade det bra!

    Gillad av 1 person

  6. Men de sitter ju fortfarande kvar! Det finns tydligen mycket gott att äta!

    Vad gäller operationen tycker jag man ska undvika sommarmånaderna på grund av infektionsrisken. Jag blev väldigt ljuskänslig efter min så det är kanske smart att inte utföra ingreppet under de ljusaste månaderna. Själva operationen är i det närmaste smärtfri och genomförs med lokalbedövning. Ingenting att oroa sig för!
    Ha det gott!

    Gillad av 1 person

    • Det är precis vad en vän också tyckte. Ta operationen på hösten. Ögonläkaren har förklarat för mig hur det går till. Har en bloggvän till som har gjort det och berättade också att det är ingenting att oroa för. Tack för din omtanke. Hoppas allt är överstökat.

      Gilla

  7. Cool wenn man kein Wort versteht. Außer dem einen Satz in den zwei Sprachen, die ich auch verstehe. Dein deutsches Publikum ist nicht begeistert. Aber schönes Bild, von einem weniger schönem Käfer.
    Lg Robert 😃😃

    Gillad av 1 person

    • Ha..ha… na gut, exklusiv für Dich obwohl wir heute 30 Grad im Schatten hatten:

      Unter dem ersten Bild:
      Bei uns ist es unheimlich windig. Habe trotzdem versucht das ”Kleine Volk” (Insekten) zu fangen aber was ich auch versuchte, ich habe es nicht hingekriegt.

      Unter dem zweiten Bild:
      …..und die Flügel flatterten die ganze Zeit.
      Hinke etwas hinterher (meine die Blogbesuche). Wünsche allen ein schönes Wochenende.

      Lg Marion – Kristallina 😀

      Gillad av 1 person

  8. Men maskrosen fångade du med den äran! De är så vackra som stilleben, med sina krulliga ståndare (eller pistiller, jag har lite svårt med vilket som är vilket)
    Önskar dig en fin helg!

    Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.