Jag bara njuter

Einfach nur geniessen während man mit dem Hund eine Runde geht.

38 tankar om “Jag bara njuter

 1. Jag trodde inte du skulle röra datorn ikväll SMHI:s karta pekar på åska i dina trakter eftermiddag, kväll. Härliga vårbilder, hoppas inte att allergiker får det svårt när det kommer så mycket på en gång.
  Svante

  Gillad av 1 person

  • Det måste vara hemskt för allergiker när allt bara exploderar. Vi fick en riktig smäll kl. 17.30 när jag var ute med hunden och så mullrade det bara lite 2 timmar senare. Det var allt. Kl. 21.30 regnade det i 10 minuter. Ungefär 5 droppar per kvadratmeter.
   Såg allt när jag var ute med vovven. Han var inte glad. Fick vänta på mig hela tiden.

   Gillad av 1 person

   • Jag, och min far blev allergiker efter första poliovaccinationen, pappa i 2 år. Han slutade att ta sprutorna, men jag var under min lärares kontroll, och hon brydde sig inte om att min far förbjöd henna att låta mig bli vaccinerad, så jag blev allergiker i omkring 8 år, så jag vet hur det är vid pollensäsongen.
    Svante

    Gillad av 1 person

 2. Det gör du rätt i Kristallina!! Njut så länge det varar och nu varar det lääänge innan vintern står för dörren igen 🌼☀️ Tack för att du delar med dig av dina ljuvligt njutningsbara bilder.

  Gillad av 1 person

 3. Das Leben im ursprünglichen Zustand. Ich konnte mein ganzes Leben nur im Frühling verbringen. Es wäre mir nicht eine Minute langweilig. Er ist die Inspiration und die Liebe zum Leben selbst.

  Gillad av 1 person

 4. Jaaaa! Såklart njuter du nu! Det gör vi nog alla – och dina bilder är underbara! Så vackert med blommorna mot den blå himlen – och det vitblommande trädet är fantastiskt!
  Ha en fin helg!

  Gillad av 1 person

 5. Förstår att du gör det, det överför du på dina bilder, mycket njutbara, helt underbara! Man glömmer hur vackert det är när träden står i blom. Jag önskar bara att det inte ginge så fort, när det nu är så varmt. Skulle vilja ha lite regn… men ni kan få slippa, ni har för mycket av den varan vanligtvis.

  Gillad av 1 person

  • Nej, vi vill inte slippa den här gången. Det är snustorrt här också och just nu regnar det (för) lite. Hoppas det fortsätter resten av dagen.
   Det är bara ljuvligt att se färger, blommor och insekter. Fast insekterna är så ivriga att jag inte lyckades fånga en enda. Tack så mycket Jag. Ha en trevlig helg!

   Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: