Dagens skogspromenad

Den sista påskfjädern kanske? — Die letzte Osterfeder?
Har missat 3 dagar framför datorn och ska inte ens försöka att komma ikapp med bloggvärldens uppdateringar. Imorgon blir det som vanligt igen.

Ich war hier 3 Tage abwesend und werde gar nicht erst versuchen alles in der Blogwelt aufzuholen. Morgen ist wieder Alltag und dann besuche ich auch alle wieder. Die Bilder sind vom heutigen Waldspaziergang.

36 tankar om “Dagens skogspromenad

 1. Underbara makrobilder Kristallina. Skuggorna i vitsippan och tussilagon som strålar som en sol är speciellt uppskattade av mig. Skönt att inte känna sig bunden av bloggen, men ju längre uppehåll desto svårare att kliva in igen, tycker jag.

  Gillad av 1 person

  • Det var ljuset som fångade min uppmärksamhet. Du har rätt. Ett för långt uppehåll blir som en bromskloss och dessutom blir det lite stressigt att kolla vad som har hänt. Tack snälla, ha en trevlig kväll!

   Gillad av 1 person

   • Färdigbehandlad hos tandläkaren klockan tio, ringde till och träffade en väninna som bor nära tandläkaren – och har just landat hemma, klockan är sex. En mycket intensiv pratorgie har vi haft och nu ska jag parkera mig framför något trevligt på tv. Tack detsamma Kristallina!

    Gillad av 1 person

 2. Så vackra bilder hos dig som jag nästan höll på att missa.
  Har all tid i världen just nu men ändå känns allt så splittrat. Kanske för att jag har två bloggar, kanske för att vi håller på att sälja våra lägenheter och har mäklare här var och varannan dag, kanske bara för att… Är iallafall glad över att jag fann ditt inlägg och är så glad över att det äntligen har vänt hos dig. Då menar jag att vintern är slut och den långa härliga sommaren bara ligger där och väntar. 🌼 ☀️ Önskar dig en fin helg från Malta!

  Gillad av 1 person

 3. Ja, äntligen Anita. Jag bara suger i mig allt som vaknar nu. Ljuvliga färger och värme och allt 😀
  Kan tänka mig att man ändå har en massa saker i huvud som bara går runt när man håller på att sälja, köpa och sedan flytta. Mycket att tänka på och att planera.
  Har också lite problem med nätet. 2-3 dagar i veckan är jag inte hemma just när jag brukar sitta framför datorn. Sedan försöker jag kommer ikapp igen med följare och uppdateringar. Känns lite stressigt ibland. Fast ”the real life” går före, eller hur?
  Håller tummarna att ni säljer snabbt och till ett bra pris. Tack så mycket Anita, önskar dig detsamma!

  Gilla

  • Det finns ingen i hela världen som kräver det. Jag är oftast borta en kväll och hoppa också över en hel del nästa dag. Det är rolig att blogga men man kan inte ge sitt liv för det 😉

   Gilla

 4. 💥 Wie die Zeit vergeht, schon wieder Pfingsten und so heiß wie letztes Jahr, die ersten Wälder schon wieder am Brennen hier bei Berlin, verrücktes Klima wie in den Tropen. 🗯 25 Grad Innentemperatur im Haus (noch steigerungsfähig … auf 30) 💤 und nur im Auto eine Klimaanlage. Zeit bald wieder in die kühleren Alpen aufzubrechen. 💦

  Gillad av 1 person

  • Dein Kommentar ist im Spam gelandet. Habe ich gerade erst entdeckt.
   Ich sags ja, die Jahre fliegen nur so vorbei. Hier war es auch so heiss. 30 Grad draussen und abends 29 Grad im Haus. Hat sich aber schnell gelegt. Seit gestern nur noch 12 Grad am Tag, Gewitter und Platzregen. Ist schon verrückt dieses Wetter.
   Kühle Alpen hört sich gut an. Viel Spass 😀

   Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: