Lite abstrakt?

Man kan förstås undra vad det är för något.
Inget märkvärdigt! Biltvätt inifrån sett igen. Kunde inte låta bli. Blir ju alltid nya abstrakta bilder. De är tagna med mobilen.

Ich sitze in meinem Auto, das gerade in der Waschanlage steht. So sah das heute von innen aus. Handyfotos.

47 tankar om “Lite abstrakt?

  1. Vilken tur att du hade en tät bil. Jag ska försöka hinna med ett besök på automattvätten nästa gång jag är i Ljusdal, fast jag är inte säker på att min lilla bil är tät. I allra värsta fall får jag handtvätta hemma, för nu ser man inte färgen på bilen annat än på taket.
    Svante

    Gillad av 1 person

  2. Har jag missat denna abstrakta konstutställning!!?? Den översta är som ett vulkanutbrott, mellanbilder snöoväder och den nedersta…storm på havet med Poseidon som sticker upp sitt huvud ur vågorna. Häftiga bilder, roligt med biltvätt!

    Gillad av 1 person

  3. Blir riktigt inspirerad att få en ren och proper bil efter all sand och smuts som har ockuperat den i vinter. Har aldrig tvättat bilen själv så det vore kul att besöka en biltvätt!
    Det blir lite med vårkänsla vecka för vecka men fortfarande går det långsamt. Vi är invaderade av vitkindade gäss, de tycker tydligen att det är vår.
    Ögoninfektionen verkar vara botad men det är bäst att inte ropa hej ännu. Ska det krångla så gör det så. Om en vecka reser jag till Holland och ser på tulpaner. Hoppas slippa ögonkrångel då!
    Ha det gott och njut av soliga och sköna stunder!

    Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.