Ikväll


Solen gick sakta ner och månen hade fastnat i trädet.

Naturen håller på att skapa sina små konstverk.

Heute abend: Die Sonne ging langsam unter (in meiner Glaskugel). Der Mond sass in einem Baum fest und die Natur zeigt ihre kleinen Kunstwerke.

42 tankar om “Ikväll

    • Vi fick otroligt nog en solig dag. Tänkte nu eller aldrig och gick en annan promenad med vovven. Glaskulan glömde jag inte heller. Hoppas det är början till fotolusten igen. Vi får väl se 🙂

      Gillad av 1 person

  1. Wow vilka fina bilder! Det ser verkligen ut som att månen hänger på en gren. Snyggt! Och som alltid så kul att läsa på tyska också. Jag har börjat en internetkurs i tyska för att lära mig det bättre än det lilla min mor lärde oss när vi var små. Får se om det ger resultat!
    Ha en fin kväll!

    Gillad av 1 person

    • Visst var det roligt att månen hänger där. Det krävdes bara ett litet steg åt sidan för att den satt rätt på grenen 😀
      Vad kul att du ska lära dig mera tyska. Du kan alltid fråga mig om du undrar nånting.
      Danke, wünsche dir auch noch einen schönen Abend 🙂

      Gilla

  2. Das Leben steht auf dem Kopf. Eine schöne Perspektive die deine Glaskugel uns zeigt. Und vergiss nicht den Mond morgen früh wieder abzuhängen.

    Gillad av 1 person

  3. Ett så poetiskt inlägg Kristallina. Månen som hänger som en månblomma i trädet, klotet som vänder världen upp och ner, så som man kanske skulle behöva se allt ibland för att byta perspektiv, och så det gamla som föregår det nya liv som spirar i naturen. Vackra konstnärliga bilder, helt underbara. Livet pågår, Kristallina.

    Gillad av 1 person

    • Idag kände jag igen för att hitta motiv. Vi fick äntligen en solig dag. Gick en annan promenad med vovven och det var ett bra beslut. Allt var så fridfullt när vi gick där.
      Ja, kan vara väldigt bra att se allt upp och ner och ur ett annat perspektiv. Livet pågår, så sant och det ar bra att det är så. Tack snälla Jag!

      Gillad av 1 person

  4. Underbara bilder! En glaskula har jag länge tänkt köpa, men inte kommit till skott – nu måste jag ta tag idet!
    Månen visade sig här också, men någon bild blev det inte …

    Gillad av 1 person

    • De sista månaderna har jag glömt bort glaskulan. Får ta med mig den oftare. Det blir härliga effekter ibland och är faktiskt roligt att testa överallt. Tack, önskar dig en trevlig kväll!

      Gilla

  5. Vackra bilder! Den första är riktigt läcker, har suttit och tittat på den en lång stund! Jag var uppe i natt och tittade på månen men den var inte särskilt intressant så jag tog inte fram kameran.
    Idag har vi vårväder, 12 plusgrader och en del sol! Känns skönt.
    Har fått mina nya glasögon och hoppas de ska fungera bra . Dessvärre har jag fått en infektion i ena ögat men den går nog tillbaka för jag har fått bra hjälp på ögonkliniken.
    Ha det gott! Hoppas våren har kommit till dig också!

    Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.