Den som letar…..


….hittar vårtecken! Vem kan se flugan som också fastnade på bilden?
Endlich! Heute habe ich den Frühling gefunden!                                           I found spring today! Yes!

Till sist superfyndet:

Tackar vännen som ville visa mig något annat. Då upptäckte jag nyckelpigan den 26. january!

33 tankar om “Den som letar…..

 1. Vilka vackra bilder. Jag har inte varit där det finns vide i år. Där jag bodde förut hade vi flera buskar på tomten. De är så fina. Jodå, jag ser flugan i bilden 🙂 Och nyckelpigan har hittat fram. De har jag också hunnit träffa på i år. Men undrar hur de klarar sig om det blir minusgrader igen?

  Gillad av 1 person

 2. Jag tror att du har benen från en fluga till på den vänstra blomman i bilden, plus en hel fluga i mitten på bilden. Då verkar våren kommit på besök hos dig. Fina bilder.
  Svante

  Gillad av 1 person

 3. Åh så vackra vårfoton! Det är inte utan att man längtar ordentligt efter våren nu. Vi har förvisso plusgrader men några direkta vårtecken i övrigt har jag faktiskt inte sett till.

  Gillad av 1 person

 4. Så roligt, precis de vårtecknen har jag också hittat. Viden för en månad sedan och två nyckelpigor idag. Snödropparna såg jag i helgen och blev superglad. Jättefina foton som du har tagit på dina fynd! Nyckelpigan är verkligen en vårikon! Och visst ser jag flugan.

  Gillad av 1 person

  • Du vet att jag bor i en grå del av Sverige och så kommer solen fram. Bara det gjorde mig glad och några vårtecken därtill och jag var superglad. Ska bli kallare igen. Hoppas att alla småkryp hittar sina varma vinterbostäder igen.
   Tack Jag!

   Gilla

 5. Fina vårtecken och underbara bilder! En nyckelpiga redan nu, otroligt. Flugan ser jag tack vare min nya ”örnsyn”. Visst är det härligt att se fler och fler vårtecken. Som kontrast kan jag berätta att Nyköpings kommun anordnar midvinterfest ikväll! Ingen snö och flera grader varmt men det blir kul ändå!
  Ha det gott och var rädd om dig!

  Gillad av 1 person

  • Vad jag blir glad att du fick din örnsyn. Vårtecken gör mig superglad. Då kunde jag hoppa omkring som ett barn 😀
   Midvinterfest låter bra. Önskar dig en trevlig och kul fest ikväll och tack detsamma, var rädd om dig också!

   Gilla

 6. Vilka härliga bilder dom skriker vår… Jag såg flugan och nyckelpigor i januari det låter nästan lite tokigt..jag hittade två insekter inne dom flög omkring i fönstret såg ut som ett mellanting mellan fluga och mygga.. känns lite konstigt redan men vi kanske får vänja oss vid det… Klia Fizz bakom örat kram…

  Gillad av 1 person

  • Tack Nicki! Tänker också på all småkryp som förhoppningsvis hittar tillbaka till sina varma bostäder när det blir kallt igen. Hade varit katastrof om de har felbedömt årstiden och dör.
   Ska klia Fizz och kram!

   Gilla

 7. Nu är jag riktigt arg på facebook.. Idag fick jag veta att någon på facebook har anmält mina inlägg från bloggen wordpress som olämpliga.. resultat alla mina inlägg från min blogg är borttagna jag har bara kvar bilder jag laddat upp eller saker jag delat jag kan inte för mitt liv begripa vad som är olämpligt med mina fotografier…

  Om du går till min blogg klicka på facebook knappen så står det så här..

  ””Ditt meddelande kunde inte skickas på grund av att det innehåller material som andra på Facebook har anmält som olämpligt””

  Jag är förbannad nu detsamma har hänt Carita…
  Hittar ingenstans att kontakta facebook heller för jag vill veta vad tusan det är som är olämpligt..

  Gissa om jag ska ta bort vänner nu .. Jag har ju bara sidan öppen för vänner alltså är det någon av dom som anmält mig eller kan folk som inte kan se min sida anmäla mig för något..

  Blir det ingen ordning på detta så tar jag bort facebook för detta är sjukt ..
  Hoppas i alla fall du får en fin helg Kram Nicki

  Gilla

  • Men hallå, kollar de inte bloggen innan de blockera den? Förstår att du är förbannad. Ska fråga en vän hur man kontakta facebook. Hoppas han vet. Återkommer senare. Ska ändå en sväng över till Fb.
   Jag är sjuk. Typ förkylning. Hustar, ont i kroppen och ingen ork. Får jag varje år. Brukar gå över fort. Det blir soffläge för mig och Fizz den här helgen 🙂

   Gillad av 1 person

   • Jag läste att om man blir anmäld så är det en dator som blockerar hela min blogg sen kollar fb upp när dom har tid vad det har klagats på så jag kan bara vänta.. krya på dig och hoppas ni får en fin helg kram..

    Gillad av 1 person

  • Allt stannade av. En dag snö, en dag regn och får vi lite sol blir det genast -10 grader. Ett enda upp och ner. Det kan man inte ens kalla årstid längre. Jag vet i alla fall inte vad det är 😀

   Gilla

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: