Det var ett tag sedan

Det var kallt idag och värre blir det för varje timme. Tänkte lämna ett livstecken. Vet inte riktigt varför jag har tappat inspirationen att fota nästan helt. Det började när min kamera bestämde sig för att sluta fungera för gott. Grått väder hjälpte inte till precis heller.

Hoppas det vänder snart och försöker hitta ett sätt att komma igång igen.

Es ist ein Monat her, dass ich hier was gepostet habe. Meine Inspiration ist mir ganz einfach abhanden gekommen. Graues Wetter war auch nicht gerade hilfreich. Kann ja nur noch besser werden. Ich werde daran arbeiten.
I lost my inspiration. Hope I vill find it again…. soon.

52 tankar om “Det var ett tag sedan

  • Jag har haft sådana perioder förr. Det var nog många anledningar. Kameran gick sönder, grått väder, aldrig sol och vintern är inte min årstid heller. Den är vacker på bild men jag har en hund…. ha..ha… Tack Carina!

   Gillad av 1 person

 1. Helt underbara bilder Kristallina!! Så vacker landskapsbild den första, milda harmoniska färger och samtidigt ger den en känsla av att oväder är på väg. Sen ser jag iskristaller som glittrande diamanter och jag hoppas så innerligt att din inspiration att fotografera kommer tillbaka. Du är duktig på att med kamerna återge vad du ser, på ditt speciella sätt och det tar jag gärna del av även framöver.

  Gillad av 1 person

 2. Så vackra foton! Fotolusten kommer och går tycker jag, den är också en aning beroende av vad som händer runt omkring i livet – i alla fall hos mig! Kul med ett litet livstecken och som någon påpekade – de fotona var väl värda att vänta på 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Himlen på översta bilden ser verkligen ut som före en snöstorm, vackert foto med dramatik inbyggt. Och snökristaller mot mörk bakgrund, du har valt bilderna med ormsorg för att illustrera din mörka fotoperiod. Men den tredje andas ljus och kanske lite något som tinar, det lättar ska du se. Fin vinterfotoserie som kanske berättar lite om hur det känns. Ta den tid du behöver, vi finns här.

  Gillad av 1 person

 4. Vilka underbart fina vinterbilder Kristallina alla tre bilderna är lika vackra. .. Förstår helt att tappa inspirationen ibland tror det händer oss alla, ta den tid du behöver för att komma igång igen.. Stor kram till dig och din fina Fizz. 🐶😊👍

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Nicki! Det har hänt någon gång att jag tappade fotolusten helt. Det brukar gå över. Sista gången startade jag en ny blogg ”Varje dag ett foto”. Då fick jag helt enkelt hitta ett motiv varje dag. Kram tillbaks från oss!

   Gillad av 1 person

   • Samma här har tyckt ett tag att fota är tråkigt därför har det nu blivit en lång radda med bilder på julpynt i stan.. Själva bloggen är också tråkig vet inte riktigt varför besökare varierar i antal och dom flesta (gamla) vänner försvinner eller uteblir.. Facebook känns ännu tristare alla klickar gilla sen blir det inte mer 😕 Så ett bra uttryck internet börjar kännas som att ingen är hemma lite ensamt och isolerat bland allt folk.. Nåja det går väl över.. Hoppas du och Fizz får en härlig helg nu kram Nicki 👍

    Gillad av 1 person

    • Facebook tycker jag också är värre. Finns folk som har 1000 Fbvänner och får… om de har tur…. 10 stycken som reagerar på ett inlägg.
     Å andra sidan har det hänt förr att man blir trött på allt. Tror också att det går över. Vi har ju haft bloggar i många, många år.
     Önskar dig detsamma, kram från oss!

     Gillad av 1 person

     • Gissa vad jag börjat med på FB jag gick igenom vän listan och har börjat med att ta bort 6 stycken.. Dom säger aldrig något och klickar inte ens på gilla så varför ska dom då kunna titta på allt hos mig? Jag frågade en kompis varför folk vill vara vän men är så oaktiva.. Jag fick svaret att dom vill naturligtvis snoka och hålla koll på dig 😲 svaret irriterade mig så ska börja ta bort fler.. Det är ju roligare att ha vänner som man vet vilka dom är istället för en stor okänd massa.. Hoppas du och Fizz får en bra helg vi är tyvärr lovade regn ☔ tre dagar framåt usch.. Kram Nicki

      Gillad av 1 person

      • Men visst, du gör alldeles rätt. Det finns ju också dem som samlar på vänner. Så att det ser bra ut, ha…ha… En av mina äkta vänner som också är min fb vän går igenom vänlistan med jämna mellanrum och tar bort några.
       Här regnar det redan och ska också fortsätta två dagar till. Mycket snö och mycket regn blir inget roligt. Tycker t.o.m. Fizz.
       Jag tänker ha det väldigt bra imorgon kväll i alla fall 😀 Önskar dig detsamma, kram!

       Gillad av 1 person

 5. Bilderna är så vackra Kristallina. Känner att jag också börjar tappa inspirationen. Inte för att fota för det är jag inte särskilt bra på utan för bloggandet. Tror det är vintern som börjar gnaga.

  Gillad av 1 person

 6. Fantastiskt fina bilder. Själv använder jag mig av en Iphone när jag tar mina bilder. Men nån gång hoppas jag att vi ska kunna köpa oss en riktig kamera, blir trots allt en helt annan känsla och upplevelse av det.

  Gillad av 2 personer

  • Tack så mycket, Tony! Mobilerna tar rätt bra bilder nuförtiden. Jag glömmer alltid att man kan ta bilder med dem 😀 Men du har rätt. Det är en annan känsla med en riktig kamera. Håller tummarna att din önskan går i uppfyllelse.

   Gillad av 1 person

  • Min kamera gick helt åt skogen. Köpte en ny och sedan blev vädret bedrövligt. Det gick inte inte att fota i regn och rusk och allt grått.
   Sitter bara på kvällen framför datorn och 2-3 dagar i veckan är jag inte hemma den tiden. Försöker ändå gå mina bloggpromenader och klicka på ”like” hos så många följare jag hinner med.
   Facebook går fort. Där rusar jag bara genom startsidan 😀

   Gillad av 1 person

 7. Hej! Har du varit ute och letat efter vårtecken? Här försvann nästan all snö hastigt och lustigt och när jag kikade i rabatten såg jag några lökväxter titta upp! Det hade jag inte väntat mig, kanske är det min nya goda syn som ger mig en överraskning.
  Ha det gott!

  Gillad av 2 personer

  • Vad glad jag blir att allt gick bra med dina ögon! 😀
   Jag hittade snödroppar i en grannes rabatt idag som jag fotade och det ska blir varmare. Bästa vårtecknen. Det går åt rätt håll. Ha det bäst när du ser allt med nya ögon!

   Gilla

 8. Tolle Bilder! Die mich inspirieren. Dankeschön. Am besten nicht über fehlende inspiration nachdenken, sondern irgendwas anderes machen. Nicht groß nachdenken. Irgendwann kommt es wieder. Plötzlich und anders. Alles wird gut, lg Daniel

  Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: