Bingo

Det var antagligen årets sista nyckelpiga men jag hann att se och fota en.
Har svårt att komma igång igen med fotandet. Ny kamera och mycket att lära sig. Vädret: för varmt, för vått, för grått. Men jag ska….. lovar!
Annonser

49 tankar om “Bingo

  • Tack så mycket! Nej, nej…. bara en hobbyfotograf som kämpar med sin nya kamera. Vi förstår varandra inte riktigt än men det är bara en tidsfråga, ha…ha… Ska visst vara bra för hjärnkontoret att lära sig nya saker.

   Gilla

  • Tack Eva! Ja, en ny kamera. Hade en Canon innan i 8 år som gav upp. Nu är det en Nikon Coolpix B700. Kan inte släpa med mig en systemkamera men vill ändå kunna komma åt alla inställningar. Den är självfallet helt annorlunda än min gamla kamera. Instruktionsboken är min bästa vän just nu.

   Gillad av 1 person

 1. Vad fin hon var 🙂 Vet inte varför jag tycker att det är en hon, kanske för att man brukar kalla dom för Maria Nyckelpiga..
  Jag kan förstå att det känns motigt ibland att fota, jag är en så kallad periodare 🙂 Fotar massor under en period sen blir det inget alls under en lång tid.. Så ta den tid du behöver kram på dig..

  Gillad av 1 person

 2. Toppenfoto av vår trevligaste sommargäst! Jag tror att de kryper fram nu igen, hos oss fanns mängder i början på sommaren. Jag fotade också en nyckelpiga igår, den satt där plötsligt på mitt trädgårdsbord. Att lära sig bemästra en ny kamera är inte en barnlek. Grannen var nära att sälja sin utrustning och lägga av med fotandet när hon var tvungen att byta. Men du verkar ju ha lyckats lära dig!

  Gillad av 1 person

   • Haha ja precis så är det, det händer alltid nått spännande i livet. Fota ska man göra när man känner för det, då är det super duper kul 🙂 Jag har inte läst alla dina kommentarer, men det låter spännande, vad har du köpt för ny kamera. Jag har varit på väg att göra det i ett års tid nu…men så tänker jag …äsch jag kör ett tag till 🙂 Men din bild var super fin och klar, så det är klart att jag vill veta vilken kamera det är.

    Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: