Superbäret

Aroniabuskarna har börjat blomma! Det finns inte så många påsar aronia kvar i frysen. Hoppas det blir många bär i år.

Säger bara: Fortsätt att jobba hårt!!
Vill ni veta mera om bären, googla: Aroniabär

29 tankar om “Superbäret

 1. Jag trodde inte aronia var en svensk växt. När man hör om nyttigheterna så har i alla fall jag tänkt att det är något exotiskt bär. Men jag får säga som Melker – nu lärde jag mig något nytt 🙂

  Gillad av 2 personer

 2. Jag minns att du har pratat om aronian tidigare. Min syster brukar plocka dem, men jag känner inte till några buskar nära mig. Får spana. Bilden med biet är så läcker, som om det befanns sig i en godisbutik och gick loss på godiset. Detaljrik och vacker bild!

  Gillad av 1 person

  • Ja, jag fotade blommorna förra året. Det blev många bär i höst men fåglarna var så flitiga att min granne och jag inte fick så många. Hon sa idag att vi får plocka tidigare i år. Man ska egentligen plocka efter en köldknäpp men det går lika bra att plocka och frysa in dem. Samma effekt.
   En vän vill ha aroniakaka som jag bakade förra året. Vad gör man inte för en vän, ha..ha… Tack, Jag!

   Gillad av 1 person

 3. Aroniabär liksom så mycket annat har mitt novisa jag inte hört talas om 😕 Bilderna är underbara och jag fick lära mig något nytt 😀

  Något annat, har ”Läsaren” försvunnit även hos dig? Sitter här och känner mig helt handfallen, hur ska jag nu kunna följa alla mina bloggvänner. Hoppas det är något tillfälligt men det verkar hända saker och ting på WordPress just nu. Kan ju heller inte kommentera som tidigare!!!!

  Gilla

    • Det har hänt mig två gånger men det var ett tag sedan. Bra idé att logga in igen men jag är också alltid inloggad. Ska testa det nästa gång det händer.
     Just nu kan det beror på EU´s nya GDPR dataskyddsförordningen. I Tyskland drabbar det även bloggare och privata sidor. Många wordpressbloggare har låst sina bloggar som privat eller slutat helt. Där är det riktigt hårda bud.
     Wordpress kanske får ändra en hel del saker. Det är ju dem som sparar cookies etc. und inte gratisbloggarna. Det gäller fr.o.m. idag.
     Jag har skaffat feedly som är gratis om du inte har mera än 100 sidor du följer. Där ligger de ”viktigste” följarna. Bara i fall att. Ha det gott Anita!

     Gilla

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: