Så kan det gå

Jag bröt vänster handled igår. Det var snorhalt på parkeringen. Efter två olika akutmottagningar och 11 timmar senare såg min underarm ut så här:

Kan inte kommentera utan endast gilla ett tag framöver.
Habe mir gestern das Handgelenk gebrochen und kann erstmal nur liken. Schreiben unmöglich.
I broke my wrist yesterday. Can´t comment your posts but will like them.

44 tankar om “Så kan det gå

 1. Nej! Precis det där man fasar för! Jag gick inte på promenad för att det var så halt, men biland kan man ju inte välja. Nu får din handled se till att läka bra och fort. Hoppas att du inte har väldigt ont. Nu får du vila från kommentarer och bara kila runt och läsa. Sköt om dig och ta det lugnt!
  Kram
  P.S.
  Jag tänker gilla ditt inlägg för att du trots bruten handled har åstadkommit ett tufft foto!

  Gillad av 4 personer

 2. Åh fyyyy!!!! Vet inte om jag ska gilla det här eller bara kommentera. Stackars dig! Jag satt just och pratade om hur glashalt det är på parkeringen på mitt jobb och arbetsgivaren gör inget åt det. Det är hemskt. Jag hoppas verkligen att du inte har för hemskt ont och att det läker snabbt. Stor kram och krya på dig Kristallina.

  Gillad av 2 personer

 3. Nej, men snälla finaste Kristallina!! Lider med dig, att inte kunna använda båda sina armar är något man inte tänker på i sin ”trygga” vardag. Det är först när det händer något som man inser vad mycket det betyder att vara ”hel”.
  Styrkekramar 💖 ❤ …och trösten är att vi vet att det kommer att läka vilket jag håller mina tummar för att det gör fortare än kvickt. Sköt om dig!!!!

  Gillad av 3 personer

 4. Ja, jag hoppas du i alla fall kan läsa våra kommentarer och blogginlägg. Då får du tiden att gå och det tror jag du behöver just nu. Fånga dagen? Hur ska det gå till med armen i gips? Det blir din uppgift den närmaste tiden. Att fånga dagen med de lemmar och sinnen du ändå har i behåll. Eller gör som jag. Låt dagen fånga dig!
  Jag önskar dig verkligen god och snabb bättring!
  Ellington

  Gillad av 2 personer

   • Hej igen Kristallina. Hoppas det går framåt med din läkning. Jag måste fråga dig om en sak som jag undrat. Är du från Tyskland? Du behöver inte svara om du inte vill. Jag är bara nyfiken för att min mamma var från Tyskland och halva min släkt är därifrån. Tyvärr gick min mamma bort för många år sedan, men mina minnen från Tyskland lever kvar och är helt fantastiska. Jag älskade somrarna i Tyskland när jag var barn. Så många fina minnen därifrån.

    Gillad av 2 personer

    • Ja, det är jag. Hamnade här för att jag gifte mig med mitt livs kärlek för 30 år sedan. Kommer från Salzgitter. Närmaste storstaden är Hannover. Sa roligt att du har fina minnen från Tyskland!

     Gillad av 1 person

     • Mamma kom från Stade i mitten på femtiotalet till norra Norrland där hon träffade min pappa. Där föddes jag så småningom i Jokkmokk. Sen hamnade vi i Blekinge i slutet på 60-talet för att det var ont om jobb i Norrland.Så Tyskland har alltid en plats i mitt hjärta.

      Gillad av 1 person

 5. Nu har det gått en hel månad och jag hoppas verkligen att du är på bättringsvägen. Måste vara jättejobbigt men jag håller mina tummar för att du har det bra, trots allt, liksom dina fyrfotingar 🌸 🐕 Snart är kameran åter i dina händer, lagom till Vår!! Sköt om dig 💖

  Gilla

  • På torsdag blir jag förhoppningsvis av med gipset. Det växte inte så bra ihop. Blir ändå ingen operation. Jag får se hur rörlig underarm/hand kommer att bli. Har väntat i en vecka på att vården ta bort gipset men det finns inga tider…suck. Vi klarar oss ändå ganska bra 🙂
   Tack snälla för att du tänkte på mig ❤

   Gillad av 1 person

 6. Hoppas att du blev befriad från gipset igår och att handleden känns bra. Läser att det inte har läkt ihop som det skulle men förhoppningsvis fortsätter det att läka när gipset är avlägsnat. Ta hand om dig!

  Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: