En aning färglösa bilder

Tjock dimma hade lagt sig över byn. Kameran och vädret går bara inte ihop.

Ville ändå lämna ett livstecken. Det kan bara bli bättre.
Annonser

30 tankar om “En aning färglösa bilder

 1. Bilderna kan väl inte bli bättre, det är vädret det är fel på. Jag skottade 2 timmar i förmiddags, och nu är det dags att skotta igen, fast det får vänta tills imorgon, det ska snöa hela natten, och morgondagen. Tur att jag handlade igår. Fast det är faktiskt inte så kallt längre, bara -3 grader 18:58.
  Svante

  Liked by 2 people

 2. Inte det minsta färglöst!!! Tycker första bilden är hur bra som helst! Vacker, sagolikt rofylld och samtidigt lite vemodig, tillsammans med din text. Ett livstecken om något och ett positivt sådant. Snart vänder det mot ljusare tider, men jag vet, jag tror mig iallafall veta, precis hur det känns, när mörker och kyla ligger över en som ett tungt täcke. Det kan bara bli bättre och kommer så att bli. Varm kram från mig på Malta.

  Liked by 1 person

 3. Mmm, tycker vädret kunde ta och bestämma sig. Antingen kör vi regn med några plusgrader och gröna gräsmattor, eller så kör vi på vintertemat med lagom med snö, några minusgrader och inget blaskande förränn till våren. Men alldeles oavsett hur det blir med den saken tycker jag om dina bilder 😍 Kramar!

  Liked by 1 person

 4. Ja. Det är i såna lägen man kan tro att man fotat i sv/vitt, men när man betraktar bilderna så ser man den oändligt vackra milt pastelliga tonen som dimman lägger på naturen. Det är som om allt dämpar sig och tar en andningspaus ett slag. Verkligen vacker bild på det vita landskapet där bara det väsentliga träder fram. Dimman låter våra sinnen vila, sorterar bort intryck och lyfter fram ett objekt i taget för oss att se. I närbilderna är det dramatik, skarpt mot det vita.

  Liked by 1 person

 5. Så vackert det kan vara med med ”färglösa bilder”! Får en känsla av stort lugn när jag ser din första bild, precis vad som behövs i jäktiga december månad! Nu är det inte många dagar kvar till vintersolståndet och sedan blir det bara bättre och bättre.
  Ha det riktigt gott!

  Liked by 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: