Inspiration var är du?

Tog en minisemester och kollade inte ens bloggvärlden. Det får man unna sig då och då. Är ändå utan bilder. Det är så bra att man alltid kan skylla på vädret. 😀
Hoppas det vänder snart som det alltid gör.
Annonser

42 tankar om “Inspiration var är du?

 1. Klart man får unna sig det. Håller med dig om att inspirationen tryter. I alla fall jag skyller på gråvädret (och för mycket jobb) – som du säger, det är bra att man alltid kan skylla på vädret 🙂

  Liked by 1 person

 2. Jag funderar också på en minisemester, vädret gör att det inte är roligt att vara ute just nu. Jag får tvinga mig att gå ut, och fotomotiv saknas. Hoppas att det blir riktig vinter snart, det har ju varit höst sedan i våras.
  Svante

  Liked by 1 person

 3. Att pausa från bloggvärlden lite då och nu gör nog bara gott för själen. Det är ju så roligt när man väl är tillbaka igen 😉 En helt underbar bild och härligt med din så positiva sista rad, det vänder alltid till det bättre igen..

  Liked by 1 person

 4. En så behaglig bild med den skira vassen som speglas i den himmelsblå fläcken i vattnet. Och där ligger ekan och guppar inbäddad i molnbomull, även den fördubblad i det klara vattnet. Så vackert. Ta det lugnt, Kristallina, den kommer tillbaka till dig, inspirationen. Vi ser fram emot dina fina bilder, men känn ingen stress.

  Liked by 1 person

 5. Vilken vacker bild Kristallina! Den gula båten med vackra speglingar i vattnet i vassen, toppen 🙂
  Att inspirationen försvinner titt som tätt är helt naturligt. Jag har precis mist min älskade hund och det känns som om jag inte ens vill ta i kameran något mera.

  Liked by 1 person

 6. Vacker bild på båten som speglar sig så vackert. Jag har också förlorat inspirationen, jag som brukar vara ute i princip varje dag och fota. Har inte varit ute sedan i måndags. Är det någon mycket smittosam ”bloggsmitta” vi har drabbats av? 😀

  Liked by 1 person

  • Ha..ha..ha.. det hoppas jag verkligen inte. 😀
   Tycker att hundpromenaderna är pest och pina i det råkalla vädret och blåsten som går ända in i märgen. Inget ljus, allt är grått – kan det vara förklaringen?
   Det går över John. Det är bara en tidsfråga 😉

   Liked by 1 person

 7. Att blogga ska vara kul – så det kan vara bra att ta en paus då inspirationen är som bortblåst.
  Jag har saknat dina bilder, men vi som är dina bloggvänner finns ju alltid kvar – man vet att allt har sin tid.
  Bilden speglar på något sätt bra det hela, att vi behöver stilla oss ibland.
  Kram!

  Liked by 1 person

  • Jag har lagt märke till din frånvaro och undrat varför du inte uppdaterar. Tror man behöver en paus då och då. Det brukar komma och gå. Det ska vara roligt att blogga och fota. Annars får det faktiskt vara.
   Hoppas du kommer tillbaka…. men utan stress!

   Liked by 1 person

 8. Så vacker och rogivande bild!
  Ja det där med inspiration ,,,, jag kan sluta mig till det ni skriver … inspirationen försvann. Brukar bära mes mig kameran men sista tiden så har den inte plockats upp från väskan . Så just nu får den ligga hemma. Men idag med till jobbet för att uppdraget är att fota lite på jobbet för hemsidan. Håll tummarna 🤗😉

  Liked by 1 person

  • Om man bara har en kategori, nämligen bilder, är det inte så lätt. Det finns inget ljus, det är grått, det regnar eller snöar. Svartvita bilder hade funkat men det är inte riktigt min grej. Det är kanske så att man behöver en paus ibland.

   Gilla

 9. Oj, din bild påminner mig om något. Jag måste dra upp ekan innan det blir vinter och is. 16 november är nog det senaste jag låtit den ligga i. Det brukar vara ett segt jobb att få upp den på land, mättad med allt vatten som träet dragit till sig. Att vända den brukar vi behöva vara två om. Får se om jag hinner i morgon då.
  Ellington

  Liked by 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: