Grå dag och ljusglimt

Nej, det är ingen svartvit bild. Det var en grå dag helt enkelt. Men plötsligt händer det…..

….. en ljusglimt!

27 tankar om “Grå dag och ljusglimt

  1. Så vackert fångat! Efter en regnig dag helt utan ljusglimtar hos oss så ligger den nedre bilden mig lite extra varmt om hjärtat men hundkexen (eller vad det är) i mot”grå”ljuset är också riktigt snygg!

    Gillad av 1 person

  2. Gråa dagar kan ge fina bilder, men kanske inte om regnet häller ner. Men den över bilden är ett riktigt konstverk. Och när regnet är över och solen tittar fram så glittrar allt i solen, allt är rentvättat och fräscht. Jättevacker bild med dropparna, den utstrålar glädje.

    Gillad av 1 person

  3. Åhh… så snyggt du fångat den vackra ljusglimten! Ett tydligt bevis på att gråa dagar kan ha sina fördelar. Den övre är bra den också men på ett helt annat sätt. Annorlunda, uppfattar inte riktigt hur stor den egentligen är, de raka spretande ”grenarna” ser ut som om det vore taget på undersidan av en blomma och inte ett träd. Träd har sällan sådanan grenar. Intressant!

    Gillad av 1 person

    • Blev så glad när jag såg ljusglimten och det varade bara ett kort ögonblick. Den övre bilden är hundkex. Underifrån sett mot en grå himmel. Den var ganska stor och jag har en vridbar skärm på kameran. Tack Anita!

      Gillad av 1 person

  4. Fina bilder! Jag har inte tagit en enda bild idag, och bara gått en tvåkilometerspromenad. Det är växlande molnighet här, och +14 grader. Det känns att det är första höstdagen.
    Svante

    Gillad av 1 person

  5. Så fint fotat, det första fotot, så vackert och härligt. Du har verkligen lyckats att fånga intresset på motivet.:) Det andra foto är också härligt. Vattendropparna klamrar sig fast i ett sista försök innan de faller ner.

    Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.