Alla pratar om vädret

Tittar genom fönstret och konstaterar att vädret inte är vad hund och matte önskar sig

Senare på kvällen såg det lite bättre ut

 

26 tankar om “Alla pratar om vädret

  • Vi fick allt vad vädret hade att erbjuda idag. Lite sol, lite snö, lite hagel, lite regn och så började det om igen. Kom precis tillbaka från nattarundan och nu är det också de stora flingor igen.

   Gilla

 1. Vädret är bara hemskt för det allra mesta sedan påsk. Jag försöker att tänka på annat och pyssla med inomhusaktiviteter… Men dina videkissar är fina, finns ju en del att fotografera därute bara det slutar regna/snöa. Sedan anser jag själv att det inte är särskilt njutbart att vara ute någon längre stund så för mig blir det inte mycket fotograferat.

  Gillad av 1 person

 2. Ja, vädret är ju alltid något man kan prata om 🙂
  Fina bilder här! Ser ut som ett litet spöke till vänster på den första – och nog kan man säga att vädrat gäckar oss, spökar till det lite – å andra sidan kanske vi har helt normalt aprilväder, vi bara längtar efter värmen!

  Gillad av 1 person

 3. Det blev iallafall två konstfulla bilder från fönstret och de två undre tycker jag mycket om. Vide är verkligen ett bevis på vårens ankomst om än den just nu verkar en aning seg.

  Har insett att det blir till att packa ner vinterkläderna inför resan till Stockholm imorgon. Morrar lite men bara lite för en vecka i grådask och kyla är ingenting mot att uthärda hela långa vintern, vet ju precis hur det känns. Men om inte denna vecka eller nästa så kommer våren tids nog med stormsteg, även hos dig 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Toppenbilder! Regn gör sig bra på bild, både när det öser ner och när det är i form av droppar! Vädret är oförutsägbart, nu på eftermiddagen har det varit solsken, regnat och haglat! Tur att april månad snart är slut, i maj kommer vårsolen att le och värma oss!
  Ha det bra!

  Gillad av 2 personer

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: