En vecka gammal iskonst

eisa
Nu får jag ändå visa bilder som är en vecka gamla. Vovven och jag kämpar hårt för att klarar av snöstorm och snödrivor. Med andra ord – kameran får stanna hemma.
~~~~~~
It´s snowing all the time, I can´t take pictures. I show you pictures from last week.
~~~~~~
Ein Teil von Schweden versinkt im Schneesturm. Wir sind auch betroffen. Die Bilder sind von voriger Woche.

eisb

~~~~~~

eisc

~~~~~~

eisd

~~~~~~

eise

24 tankar om “En vecka gammal iskonst

 1. Förstår att kamran får stanna hemma, du lär inte ha ett dugg bättre väder än mig så…
  Vi frukosten idag kom vi på varför det kallas ”hundväder” när det är busväder ute – bara hundägare ute 🤗

  Gillad av 1 person

 2. Så vackra bilder på isen. Vi har fått 1 dm snö i kväll men det blåser inte. Vet inte vilket väder som skulle få lille Minton att inte vilja gå ut. Så skönt att slippa tänka på jobb när det är busväder.

  Gillad av 1 person

   • Det är inte lätt och va liten. Minton plumsar i snö upp till hakan kör ner huvudet i snön och springer. Han ser ut som en snöboll när vi kommer in. Då får jag försöka plocka bort all snön. Sen skall han ut i trädgården och fortsätta. Hade varit bättre med en försiktigare vovve. 🙂

    Gilla

    • Det är inte lätt att plocka bort snön som fastnar i pälsen….
     Han är alltså en hundplog 😀 Nej, Fizz vill inte ens bli våt om tassarna och plumsar i snö är otänkbart, ha..ha..
     Är det inte härligt att hundar är så olika.
     Hade en Grand Danois som slängde sig i närmaste pöl om han fick chansen och en Dobermann som inte heller ville bli våt om tassarna och absolut inte smuts på pälsen. Puss på Mintons nos!

     Gillad av 1 person

 3. Så häftiga bilder. Du lyckas alltid med konststycket att ta foton som får hjärnan att börja jobba och fantasin flödar. 😀 När fotona är tagna är inte väsentligt, de är ju ”nya” för oss som följer din härliga blogg. 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Förstår att det väder du du har hos dig i inte lockar alls till att ta kameran med ut och fotografera. Att bilderna inte är dagsfärska gör ingenting, de är ju lika fina och konstnärliga ändå. Nu håller jag mina tummar för att vädret vänder hos dig och att du snart kan ge dig ut med vovven och leta vårtecken. Varm kram från Malaysia // Anita

  Gillad av 1 person

 5. Din plats på jorden verkar drabbas av oväder och dåligt väder hela tiden. Vi har sol på snö idag, ett ljuvligt väder. Försöker puffa iväg lite till dig. Din vackra iskonst tål att tittas närmare på. Första bilden kallar jag Somliga sätter spår. Den andra är en blinkning till Gunnar Ekelöf som tyckte att vi skulle ”Krossa bokstävlarna” och det har verkligen någon gjort här, den bilden gillar jag mycket. Trean är en isbild av en grovsågad yta, vackert gjort. I fyran har isen kopierat någon textildesigner, häftig textur och i sista bilden är det mötet med vattnet som är det primära. På något mystiskt vis är vattnet en förutsättning för din iskonst och det tackar vi vattnet för. Tack för intressant och vacker isutställning!

  Gillad av 2 personer

  • Ja, det är roligt att hitta alla dessa frostskapelser. Vet inte heller vad det är på första bilden. Det var bara en liten isfläck och man såg inte hela avtrycket.

   Gilla

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: