Visst, jag är här

hima

Jag har inte gått under jorden. Äntligen en solig dag. Det var faktiskt en klarblå himmel men den här bilden är mera intressant än en enfärgad blå bild.

isdjur

Klarblå himmel betyder att det är iskallt. Ni vet att jag ser figurer och här hittade jag nog två vänner som pratar med varandra.
Annonser

25 thoughts on “Visst, jag är här

  • Raderade du alla bilder!? Fast jag har massor med bilder här och inte en enda bild duger (tycker jag). Vet hur det är. Idag blåste det så kallt att jag vägrade ta av mig handskarna. Så det blev inga bilder alls. Med andra ord: det kan bara bli bättre. Ha det så gott det går och tack ”Jag”!

   Gilla

 1. Molnformationer tröttnar man ju aldrig på att betrakta. Jag kanske kommer ihåg fel, men jag vill minnas att jag läste en sak Lionardo skrev att han alltid uppmanade sina konstlärlingar att studera moln på himlen och fuktfläckar på väggarna. Där kan man se de mest dramatiska bilder och ansikten och händelser.

  Liked by 1 person

  • Det visste jag inte. Då har man lärt sig något nytt idag igen. Han har självfallet helt rätt. Vi har gjort det redan som barn och sett allt möjligt och jag gör det fortfarande fast nu med en kamera.

   Gilla

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: