Jag trånar….

tulpa

…..efter färg…..

tulpc

…..och efter våren.

tulpb

Är så nöjd med mig idag. Har gjort allt jag hade planerat. Hade ett trevligt, givande och långt samtal om livets upp och ner och hur man kan tackla alla uppförsbackar. Kom fram till att jag förtjänar det jag längtar efter. Tulpaner!
Annonser

37 thoughts on “Jag trånar….

 1. Man kan inte kalla ditt inlägg färglöst, det sprakar ju av färg. Jag har också lyckats göra det jag planerade för dagen. Har besökt Ljusdal, inhandlat det jag behövde, och jag hann hem innan det började regna på vägen som hade en yttemperatur på -12 grader, gissa om det blev halt sedan.
  Svante

  Liked by 1 person

   • SMHI påstår att vi ska ha plusgrader, men -8 grader har vi, och helt vindstilla, vägarna är ännu kallare, så halt är det inte. Ska ta en tur till Ytterhogdal i morgon förmiddag, så jag slipper åka bland turisterna på fredag, och lördag. Man kan inte tro att det är så lätt att få ledigt på fredagar numera.
    Svante

    Gilla

 2. Tulpaner gör sig bra på bild, det visar dina bilder – eller hur lät det där? Det är självklart du som vet hur man fotar tulpaner, haha! Du är den andra som påminner mig om att det är dags nu för de där krispiga sköna. Nu belönar vi oss så fort vi bara kan med ett fång!

  Liked by 1 person

 3. Tulpaner är så vackra och färg behövs verkligen för att sprida lite ljus i tillvaron. Jättefina bilder och snart är det vår hos dig om än det känns lite långt att behöva vänta. Helt rätt att köpa tulpaner 😀

  Liked by 1 person

  • Det tog ett tag innan jag kunde bestämma mig vilken färg jag ska köpa. En av mina dåliga sidor. Jag har alltid svårt att bestämma mig 😉 De står där nu och sprider glädje 😀

   Gilla

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: