Gott Nytt År 2017

arsring16
Åren går och nu är det dags att börja med en ny årsring.
Önskar oss alla ett år som vi kan fylla med frid, glädje, hopp, tillförsikt, många små tillfällen av lycka, många kramar och gång på gång ett leende.
Mitt år var en berg och dalbana på många plan. Fick omvärderar en hel del, ändra uppfattningar och lärde mig mycket om mig själv. Hoppas att 2017 blir ett lugnt och harmoniskt år.

26 tankar om “Gott Nytt År 2017

  1. Det här med årsringar var fyndigt och trevligt! Man har väl en och annan sådan på magen också 😀 I alla fall jag.
    Allvarligt talat tänker jag precis som du, att vi ska få känna frid och hopp och tillförsikt, få och ge kramar och leenden.
    Att tvingas omvärdera uppfattningar gör ju en gott, just för att man lär sig om sig själv – men mycket förstår man ju först senare, med facit på hand.

    Gilla

    • Om du visste hur rätt du har. Med facit i handen…….
      Årsringar på magen saknar jag för att jag är en av dem få som kämpar med att inte gå ner i vikt och jag äter mycket ska du veta.

      Gilla

  2. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År 2017 Kristallina och håller med dig i alla dina förhoppningar inför det nya året. Bergodalbana åker vi alla lite nu och då men jag hoppas då får många och väldigt långa uppförsbackar med mycket harmoni, oväntade positiva överraskningar blandat med glädje. Du valde en fin och passande bild till dina rader 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.