Dimma och naturens tårar

decvad

Sedan flera dagar tillbaka har dimman lagt sig över byn.
Pratade med en granne och beklagade mig över vädret som gör det svårt att hitta fotomotiv. Han tyckte att jag ska leta efter fraktaler. ”De finns överallt!” Bra idé men t.o.m. det är svårt nu. Kungen av alla fraktaler, ormbunken, finns ju inte heller att fota nu. Det var grenar jag kunde ha fotat men sedan hittade jag något annat.
Det blev två bilder (svartvitt) som jag genast identifierade som ”naturens tårar”. Berodde nog på min sinnesstämning.

odef

 

odefb

26 tankar om “Dimma och naturens tårar

 1. Mycket vackra bilder på dimma och naturens tårar. Det ser ut som om någon har tappat sitt hår. I morgon skulle det tydligen klarna upp i stora delar av landet. Vi får hoppas det.

  Gillad av 1 person

 2. Vet hur tråkigt det är när dimman ligger tung och man vill fota. Men du har lyckats bra med ”dimfotot” Utan dimma hade det bara varit ett foto på några träd. Som jag sagt innan, din kreativitet märks på dina motiv, även de fina s/v fotona! 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Du har tagit väldigt vackra bilder, tycker mycket om den med dimman som så här på avstånd känns nästan sagolik men jag vet, inte lika kul att vara i den. Naturens tårar var en väldigt bra formulering till de två naturbilderna och förklaring av din sinnesstämning. Skönt att vi går mot ljusare tider fast det inte märks här så nära ekvatorn så märks det desto tydligare när vi kommer hem till Malta igen 🙂 Ha en fin torsdag Kristallina och jag håller mina tummar för att solen snart tittar fram även hos dig.

  Gillad av 1 person

 4. Bättre motiv än så kunde du knappast hitta en dimmig och fuktig dag! Så otroligt vackra bilder! Första bilder har något trolskt över sig, den gillar jag skarpt!
  Nu går vi mot ljusare tider. Här ser vi ut att få en fin dag med luckor i molntäcket och kanske lite sol. Har haft en rad gråa och tråkiga dagar så nu vill jag få lite mer ljus.
  Ha det gott!

  Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: