När man talar om trollet

För några dagar sedan frågade Rudi om vi använder kameran eller mobilen när vi fotar. Bara kameran, bara mobilen eller både och? Jag svarade att jag alltid tar kameran och mobilen endast som nödfallslösning.
Nu har det inträffat. Ville bara handla och då får jag syn på solnedgången över Åsunden. Mobilbild alltså!
Rudi!
Wenn man vom Teufel spricht. Heute wollte ich nur schnell einkaufen und sehe plötzlich den Sonnenuntergang über unserem See. Das war wirklich ein Notfall und das Handy musste die Kamera ersetzen…..

sng051216

…och en bonusbild som jag dedicerar till Annica och Mikael.
Kan man inte ens fotar en solnedgång utan att få den här ”naturliga flyglinjen” med på bild och värre blev det efter ett tag. Rena rama slingerflyg.

tillannica

Önskar alla en trevlig vecka.

27 tankar om “När man talar om trollet

  • Glömmer alltid att jag har en kamera i mobilen när jag är ute utan kamera. Den här gången hade jag precis ”pratat” om det på en tysk blogg och då gick jag till sjön och prövade. Får nog testa lite andra bilder också.

   Gilla

   • Jag har också kamera i min mobil, men har aldrig använt den, det behövs en sladd för att överföra bilder till datorn, och en sådan har jag aldrig köpt. När jag tänker efter, så har jag inte ringt på den nya telefonen heller fast jag haft den i 3 månader.
    Svante

    Gillad av 1 person

 1. Snyggt fotat Kristallina! Jag vet inte vilken Annica du menar…men rena rama trolleri av dessa plan och dess utsläpp. Jag har också en del konstiga bilder i mitt arkiv som man kan undra hur det är möjligt.

  Gillad av 1 person

 2. Där sa du nåt, jag köpte en ny mobil, hmm, när var det? Med tanken att jag skulle få en bättre mobilkamera och börja fota med den. Jag har bara tagit testbilder från solstolen och inte som jag tänkte mig, den kamera som alltid finns med. Jättevackra bilder tog du med din mobil, det inspirerar.

  Gillad av 1 person

  • Ska definitivt testa kameran. Kunde vara något när man är i stan. Gatufoton med mobilen? Upptäckte mycket i den kameran. Zoom och en hel del inställningar. Kan vara kul att leka lite. En ny leksak som man inte visste att man hade, ha..ha…

   Gillad av 1 person

 3. Jättefina bilder! Så fina blir inte mina mobilbilder, men nu har jag bytt mobiltelefon så jag hoppas på mindre gryniga bilder framöver. Ibland känns den vanliga kameran för otymplig och den är ju inte särskilt diskret, då kan det vara bra med kameran på mobiltelefonen.

  Gilla

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: