Små lampor

parap

Så här såg det ut innan jag tog en paus. Små lampor i skogen.
Det har blivit riktigt kallt och naturen skapar fina tavlor, bland annat.

istavl

Smärtnivån ligger över det normala och därför är jag trött och orkeslös hela tiden.
Gör mitt bästa för att bryta det och titta in hos er igen.

27 tankar om “Små lampor

  1. Undrar om det är just kylan, och den fuktiga luften, som gör att kroppen protesterar med att värka mer än vanligt. Jag känner det precis, som du, jag får tvinga mig till att gå ut på promenader. Sedan gillar jag ju dina bilder.
    Svante

    Gillad av 1 person

  2. Vilka söta smålampor du hittat, och frostrosorna är ännu vackrare. Ja, det är inte lätt att hitta ork när man inte mår bra på olika vis. Jag hoppas att du tänker på dig själv och det som ger energi för stunden, vi finns kvar. Ta hand om din kropp. Kram på dig!

    Gillad av 1 person

    • Smärtan brukar gå ner till normalnivå igen. Förr eller senare. Ibland senare. Man får göra saker man gillar, då koncentrerar man sig på just det och mindre på smärtan.
      Tack så mycket Carita och kram!

      Gilla

  3. Underbara bilder, Kristallina! Nedre bilden är en illustration till ditt nick, tror jag. Vilken fantastisk färg på de små naturlampskärmarna, en så vacker bild! Sköt om dig och gör bara det du finner glädje i. Många av oss vet ju hur det är, när det inte vill sig.

    Gillad av 1 person

  4. Första bilden är så ljuvligt vacker med de små lamporna. Ett härligt ljus och fina milda färger. Den undre är också fin med sitt vackra mänster.
    Hoppas verkligen att smärtan lättar Kristallina sköt om dig så gott det nu går. Tids nog… sommar, ljus och värme.

    Gillad av 1 person

  5. Wonderful photographs of small mushrooms in the forest, and cold frost on the window ~ thank you for sharing, dear Kristallina! I wish for you a very happy new year 2023, my friend. 🤗🌹

    Gilla

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.