Raindrops

dropp241016

keep falling on my head.

droppr241016

men vad gör det om jag har bestämt mig att få en riktigt positiv vecka.

33 tankar om “Raindrops

    • Klart att vi ska vara positiv. Försöker ju vända allt till det positiva den här veckan. Fast just nu har jag så ont att det är svårt. Lastade vinterdäcken in i bilen…… Tack, ”Jag”!

      Gilla

      • Hur är det, Kristallina? Det där med att be om hjälp är svårt, jag vet. Har också haft svåra smärtdygn p.g.a. renovering och annat. Hoppas att dina smärtor ger med sig!

        Gilla

        • Tack ”Jag” för att du frågar. Idag har jag hamnat på den normala smärtnivån igen. Hoppas jag kan ta mig en fotopromenad i morgon. När man inte kan röra sig normalt gör man dumma saker. Drämde min älskade tekanna i ett hyllplan. Kannan sprack. Sedan tappade jag flaskan med matolja. Hela köksgolvet full med olja och att tvätta rent det var ingen höjdare när man redan har så ont. Men som sagt, det är ok idag igen. Ha en trevlig fortsatt helg!

          Gilla

  1. Precis som det ska vara, även om det regnar och är grått går det att finna något positivt av det hela. Om än lite så iallafall bättre än inget alls. Så jättefina bilder på dropparna som ligger små bubblor på de gröna bladen 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.