Färgklick

otr

Färgklick mitt på vägen. Så blir det när man släpper taget.

30 tankar om “Färgklick

  1. Här har nog någon tvingat ner dem på marken, de har inte frivilligt släppt taget. Och så kommer du och porträtterar dem innan de skrumpnar ihop och blir bruna. Vackert avbildade blev de mot vägen. Fick du gå ner på knä?

    Gillad av 1 person

    • … och tänk om någon hade trampat på dem! Ja, jag fick huka ner mig och vrida kameraskärmen i rätt läge för att den inklämda nerven inte börjar skrika. Har lärt mig att det är bäst att inte retar upp den. Men du vet ju vad jag pratar om. Tack ”Jag”!

      Gillad av 1 person

  2. Vackert! 🙂 Du har ett konstnärligt sinne, verkligen. Du gör konst av två ting som jag aldrig skulle haft en tanke på att fotografera. Bär på ett underlag av grus 🙂 Härligt fotat med en fin oskarp bakgrund.

    Gillad av 1 person

      • Började hända för en-två veckor sedan, kan ju inte ha något med att jag köpte ett SSL certifikat för att göra min sajt säker, mitt wordpress konto är ju något helt annat. Försökt att kontakta alla jag följer, men en del går inte, men jag har kommenterat det i deras kommentarer på min sida, men flera har inget gjort. Inte kul att inte kunna kommentera, man känner sig nonchalerad när man bett dem godkänna mina kommentarer och de ingenting gör…

        Gilla

        • Ja, det förstår jag att man känner sig nonchalerad. Jag lärde mig i alla fall en läxa och ska härmed kolla varje dag om kommentarer hamnar bland skräpposten. Det är faktiskt inte mycket jobb.

          Gilla

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.