Problem

kandis

Problemet för er som tittar in: Vad är det här?
Det är kandis (kristallerat socker) i min tekanna som håller på att lösas upp.
Mitt problem är att min WordPress läsare inte fungerar. Där finns absolut ingenting. En stor vit yta bara. Kommer inte åt statistiken, följare, de som jag följer eller annat som ligger där. Det betyder att jag får klicka mig igenom alla bloggar, en efter en. Ska börja lägga in er i en annan läsare men det kommer att ta lite tid.

24 tankar om “Problem

 1. Härlig bild! 🙂 Ja, det här med bloggar som tjabbar, fy fasen vad jobbigt och tråkigt. Har undrat var du tagit vägen, besöker dig 1-2 ggr/dag och samma bild varje gång… Jag får aldrig meddelande om nya inlägg hos dem jag följer, därför går jag alltid in på de sidor jag följer ett par ggr per dag. Vet inte varför jag inte får uppdateringar om det, aldrig fått. Lycka till med sajten, hoppas allt ordnar sig.

  Gillad av 1 person

  • Tack John! Har några andra problem. En sjuk mamma t.ex. som jag får ringa varje kväll. Tiden räckte inte riktigt till de sista dagarna.
   När läsaren funkade fick jag ibland upp dina nya inlägg, ibland inte. Svar på kommentarer hos dig får jag aldrig. Fattar inte varför läsaren inte kommer upp. Admin panelen funkar som vanligt, tack och lov!
   Imorgon börjar jag kommentera igen. Håller på att samla ihop alla blogglänkar.

   Gilla

 2. Lite vulkaniskt över din färggranna och snygga bild. Jobbigt när bloggen strular men ännu jobbigare med en sjuk mamma. Hoppas att hon kryar på sig och att du får ordning på läsaren. Ta det lugnt.

  Gillad av 1 person

 3. Tycker hela bilden utstrålar problem, den känns nästan lite orolig trots att den är så färgstark, gillar ju färg men inte problem, vem gör det 😐
  Hoppas det löser sig med läsaren som jag faktiskt först precis nyligen upptäckte !! Har den funnits där under de fem år jag bloggat så har jag klarat mig bra utan men den underlättar för att hålla koll på nya inlägg hos de jag följer. Tidigare gjorde jag som John, hans inlägg kommer förresten aldrig upp i läsaren 😕
  Det där ”problemet” med Läsaren kommer att lösa sig och jag hoppas verkligen att din mamma piggnar till, förmodar att hon bor i Tyskland så avståndet är långt vilket nog gör det hela svårare. Försök nu att ha en skön helg och koppla av Kristallina.

  Gillad av 1 person

  • Ha..ha.. upptäckte du läsaren nyligen? Det finns en hel del saker där som jag vill komma åt. Johns sida är problematisk. Den går inte att lägga in i någon RSS-läsare heller. Väldigt konstigt.
   Ja, hela min familj bor i Tyskland. Det är mycket ”Skype” som gäller. Mina söner och min mamma tar upp väldigt mycket tid på kvällen just nu.
   Jag tar det lugnt, lovar! Har förbjudit mig att hetsa upp mig på någonting över huvud taget 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: