Fyra

tveks

Det var ett tag sedan jag tog bilden. Kameran tål inte vädret.

18 tankar om “Fyra

  1. Om det bara hade varit kameran, som inte tålde vädret ändå, inte ens jag tål det väder, som varit idag. Det har regnat sedan 22:00 igår till 18:00 idag, nu är det +4 grader, och uppehåll. Vinterkläderna ska packas upp imorgon. Fin bild, på vad jag tror är knoppar till någon sorts blomma.
    Svante

    Gillad av 1 person

  2. Vad synd, det verkalr nästan som sommaren redan tagit slut därhemma och Svante ska till och med packa upp vinterkläderna 😉 Men nu tror jag och hoppas att sommaren inte alls är slut utan att många fina soliga dagar väntar även hos dig. Nu glömde jag nästan bort bilden som ju är jättefin men vad är det för sorts växt.

    Gillad av 1 person

  3. Ja, just nu är det inget vidare väder, vart tog sommaren vägen, eller har den överhuvudtaget varit här?? Det regnar ju inte med måtta, utan det kommer ju enorma skurar, som utan problem skulle kunna dränka en katt, nej, nu får det vara nog, dags att protestera, hi hi 🙂 Fin bild förresten, ha en bra dag!

    Gillad av 1 person

      • Jo, men den har nog varit här också och gästspelat några dagar, men hade väldigt bråttom härifrån igen 🙂 Det finns fortfarande hopp, och jag hoppas på några fina dagar nästa vecka, som är min sista semestervecka, hade varit skönt!

        Gillad av 1 person

  4. Klinten är vacker med det där op-mönstret, fin bild på dem! Och det regnar hos dig? Nu har det hunnit hit också, men åter skiner solen så jag måste kasta mig ut. Vårt långa land, så olika det kan vara.

    Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.