Fyra

tveks

Det var ett tag sedan jag tog bilden. Kameran tål inte vädret.
Annonser

18 thoughts on “Fyra

 1. Om det bara hade varit kameran, som inte tålde vädret ändå, inte ens jag tål det väder, som varit idag. Det har regnat sedan 22:00 igår till 18:00 idag, nu är det +4 grader, och uppehåll. Vinterkläderna ska packas upp imorgon. Fin bild, på vad jag tror är knoppar till någon sorts blomma.
  Svante

  Liked by 1 person

 2. Vad synd, det verkalr nästan som sommaren redan tagit slut därhemma och Svante ska till och med packa upp vinterkläderna 😉 Men nu tror jag och hoppas att sommaren inte alls är slut utan att många fina soliga dagar väntar även hos dig. Nu glömde jag nästan bort bilden som ju är jättefin men vad är det för sorts växt.

  Liked by 1 person

 3. Ja, just nu är det inget vidare väder, vart tog sommaren vägen, eller har den överhuvudtaget varit här?? Det regnar ju inte med måtta, utan det kommer ju enorma skurar, som utan problem skulle kunna dränka en katt, nej, nu får det vara nog, dags att protestera, hi hi 🙂 Fin bild förresten, ha en bra dag!

  Liked by 1 person

   • Jo, men den har nog varit här också och gästspelat några dagar, men hade väldigt bråttom härifrån igen 🙂 Det finns fortfarande hopp, och jag hoppas på några fina dagar nästa vecka, som är min sista semestervecka, hade varit skönt!

    Liked by 1 person

 4. Klinten är vacker med det där op-mönstret, fin bild på dem! Och det regnar hos dig? Nu har det hunnit hit också, men åter skiner solen så jag måste kasta mig ut. Vårt långa land, så olika det kan vara.

  Liked by 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: