I går kväll

sng011015

Hämtade kameran på mindre än noll sekunder och tog bilden genom fönstret.

37 tankar om “I går kväll

    • Behövde tack och lov inte gå ut (hade jag inte gjort). Tippade bara ett fönster helt och kunde ta bilden. På den idén kom jag först nu fast jag har bott här i nästan 2 år. Måste vara åldern eller nåt 😉

      Gilla

    • Den Himmel habe ich vorgestern entdeckt als ich ins Wohnzimmer ging. So schnell habe ich noch nie die Kamera geholt. Direkt aus dem Fenster verewigt. Dir auch noch einen schönen Sonntag!

      Gilla

  1. Jättevackert! Du har verkligen fångat himlen i rätt ögonblick.

    Såna skyar dyker upp här hos mej också, högst upp i huset. Men jag är tyvärr en dålig fotograf och tänker inte så långt som att hämta mobilen(=kameran).

    Kao

    Gilla

      • Jag är så gammal att jag är sån som inte tar med mej mobilen om jag bara ska vara hemifrån 10 minuter – 2 timmar. Känner och har alltid känt att jag inte behöver vara uppkopplad och nåbar jämt. Men jag måste nog ändra på det nu. 😀

        Gilla

          • När jag går ut vet jag oftast inte om jag kommer vara ute ½ eller 1 timme. Ska jag bara till KOnsum 100 meter bort tycker jag det känns onödigt – men ändå har jag ångrat det flera gånger då obetalbara tillfällen för finfina foton uppenbarats. Ska lyda ditt råd. Försöka i alla fall.

            Kao

            Gillad av 1 person

Kommentera på svenska, eller på norsk, or in english, oder auf deutsch.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.